Wenteltrap staal

Trap is met hammerite zwart geverfd en kan door schuren weer staalkleur gemaakt. Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag en is goed toegankelijk. Snep Trappen in Eindhoven is gespecialiseerd in vele soorten stalen spiltrappen.


Dit komt omdat spiltrappen niet opzichtig zijn en moeiteloos in het interieur opgenomen worden. Een traphek maakt het geheel veilig en compleet.

Traphekken zijn in uiteenlopende . Neem vrijblijvend contact met ons op! Inclusief BTW vanaf: € 1. Je kunt kiezen voor een stalen , houten of een mooi ouderwets gietijzeren exemplaar. Bekijk de spiltrap offerte. Trappen heeft een ruim assortiment wenteltrappen bestaande uit duurzame en moderne houten en stalen kwaliteitsvolle producten.


De Trabo spiltrap is een uitgekiende combinatie van zijdeglans zwart gelakt staal en hardhouten Iroko- of stalen treden met een kunststof leuning. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft de uitstraling van .

Wij produceren in eigen fabriek alle soorten trappen in staal en RVS. Van eenvoudige tot zeer complexe modellen, geschikt voor zowel binnen als buiten. Wij zijn gespecialiseerd in spil- en wenteltrappen. Door ons innovatieve productieproces leveren wij stalen spiltrappen tegen sterk concurrerende prijzen binnen een . Bij dit zeer exclusieve ontwerp bestaan de trapbomen uit rond gewalste, stalen platen.


De treden zijn van plataan hout en zonder zichtbare verbindingen tussen de stalen bomen in gemonteerd. Wij hebben gekozen voor het bijzondere plataan hout vanwege . Met een getraind oog voor vormelijk perfectionisme ontwerpen we constructies die naadloos aansluiten bij de stijl waarin u bouwt of verbouwt. Omdat materialen hun eigen verhaal hebben werken wij dan ook met verschillende materiaal of een combinatie ervan. Wij werken voornamelijk met metaal, roestvrij staal , hout, . Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspan kantoor of voor uw huis? Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaaldesign.


Eén ding is zeker, met een De Rooy stalen trap haalt u iets unieks in huis. Vanwege de constructie is de spil zelf vaak van RVS of staal. Bovendien zijn de treden er in meerdere vormen.


De stalen trappen van Allstairs trappen hebben een eigentijds karakter waardoor ze perfect passen in elk interieur. Exclusiviteit en elegantie is wat al onze modellen uitstralen door het strakke design.

Om uw trap nog unieker te maken is het bij Allstairs . Hoogwaardige maatwerkcreaties. Met de fraaie en herkenbare vorm is de wentel trap een elegante en sierlijke trap. De ruime bogen maken een wentel trap anders dan een spiltrap, . AA trappen is specialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van stalen trappen. Stalen wenteltrap Essen treden.


Staal wordt vaak gezien als een materiaal zonder emotie, terwijl het zoveel mogelijkheden biedt. Staal biedt vele mogelijkheden in vorm en afwerking. Denk aan een steektrap, wenteltrap maar ook een spiltrap kan van staal. Deze bijzonder knap vormgegeven trap is in samenwerking met de opdrachtgever door Vanstaal eerst in 3D ontworpen en tot in detail uitgewerkt tot een exact passende trap. De trap bevindt zich in de centrale hal van de boerderij en is geheel opgebouwd uit walsblauw staal (blauwstaal).


Wenteltrappen zijn vaak de eyecatcher van een centrale ruimte in openbare gebouwen en winkels door de luxe uitstraling. Niet alleen in openbare gebouwen of winkels, maar wanneer de ruimte beschikbaar is kunnen deze trappen ook . Voor behoud en onderhoud van . De wokkelvorm is kenmerkend voor deze bijzondere trap. De wenteltrap , een fraai vormgegeven trap in wokkelvorm!


Door het toepassen van meelopende regels in de balustrade wordt de spiraalvorm versterkt. De meeste wenteltrappen worden met zijbomen (gewalste stalen strippen) uitgevoerd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel