Dakplaten riet

Voor ieder gebouw maken wij graag een vrijblijvende offerte, op basis van uw maten. Wij leveren de elementen ook in standaard lengte maten ( – 1– 1– 2). Creëer snel een landelijke sfeer aan je woonhuis, schuur, overkapping, tuinhuis of sauna.


Leg zelf eenvoudig een betaalbaar rieten dak met rieten panelen. Deze elementen worden in eigen fabriek gemaakt en zijn zeer gemakkelijk te plaatsen door iedere rietdekker, aannemer, timmerman of doe-het-zelver.

De panelen kunnen op vrijwel elk dak . Daarnaast zijn de isolatiepanelen volledig afgestemd op de bedekking met riet. Dankzij de, achter de witte zichtzijde geplaatste, dampremmende folie . Bestel voor de afwerking nokvorsten mee. Hou rekening met een minimale helling van graden.


Constructief alles-in-dakelement voor hellend dak als ondergrond voor rieten schroefdaken. Unidek Aero Riet geisoleerde dakplaten dakplaat dakmateriaal dakmaterialen damp open doek ventilatiedoek prijs prijzen bestellen uitleg plaatsen gordingen bevestiging pir isolatie rc waarde dakbedekking dakdekker dakpan dakpan nokvorst gevelpan velds velds velds overspanning.

Isobouw dakplaten speciaal voor woningen met een rieten kap. Deze dakplaat is net als alle andere dakplaten van Isobouw te herkennen aan de oranje kleur. Tevens heeft deze dakplaat een witte zichtzijde, waarmee er aan de.


Bevestiging IsoBouw dakelementen (33). Bereik: € - €1400. Eventueel kan een rieten dak behandeld worden met een brandvertragende coating. De 'gesloten' constructie: hierbij worden op de balken dakplaten aangebracht over het gehele dak. Easyriet Rietdakplaten 61.


Daarna wordt het riet op deze plaaten geschroefd (zie foto). Hierbij heeft men het voordeel dat er geen ventilatie is en dus een lager . Diverse afmetingen dakplaten te koop. Deze zijn over van een verbouwing. Lange levensduur van het riet door de dampremmende werking van EPS in combinatie met de dampremmende folie en het flexibele afdichtingsprofiel. De isolatie met de prefab dakplaten zijn speciaal voor rieten daken gemaakt en hebben als voordeel dat ze gelijk als afwerking van de binnenzijde fungeren.


Dit scheelt afwerk kosten aan de binnenzijde en vaak gaat dit over grootte oppervlaktes dus hoge kosten.

Je kunt ook een bestaand rieten dak verbeteren als de . Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken, toepasbaar onder dakbedekking van riet , metaal, bitumen shingels of schubvormige, ventilerende. De isolerende, zelfdragende dubbelschalige dakplaten van UNILIN zijn toepasbaar onder schubvormige ventilerende dakbedekking zoals pannen en leien. Om bij toepassing van een schroefdak een be- roep te kunnen doen op gelijkwaardig- hei moet het schroefdak voldoen aan de volgende voorwaarden: ○ geen deel van het dak ligt hoger dan.


Door het ontbreken van een goede ventilatie van het rietpakket (er is geen spouw tussen dakplaat en riet ), is een schroefdak gevoeliger voor vocht. Stichting Het Traditionele Rieten Dak geeft een goede uitleg van het nut van riet als dakbedekking: De aanwezigheid en het behoud van vocht is de sleutel tot de afbraak van . Bij een gesloten constructie wordt het riet op een gesloten ondergrond van dakplaten geschroefd. Een gesloten constructie wordt, daarom ook vaak een schroefdak genoemd. Dit type rieten dak heeft een uitstekende isolatiewaarde van Rc = tot een Rc = (afhankelijk van de toegevoegde isolatiewaarde) en voldoet aan .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel