Carport aluminium plat dak

In beide gevallen heeft u de keuze uit een Helder of Opaal uitvoering, zodat u zelf de uitstraling van het dak kunt bepalen. Bekijk onze carport voorbeelden om te zien wat de exacte verschillen zijn. De constructie van uw platte carport van Ter Huurne bestaat uit vrijwel onverwoestbare aluminium profielen, die voorzien zijn . Een aluminium carport roest niet en heeft daardoor een zeer lange levensduur.


Het aluminium is een licht materiaal maar wel zeer sterk en heeft een strakke, moderne uitstraling die bij ieder huis past.

Of u een aluminium carport wenst met een plat dak , een lessenaarsdak of een toogdak, alles is realiseerbaar. Dakbedekking voor een metalen carport. Als dakbedekking kan je meestal kiezen uit drie verschillende opties: acrylaat, polycarbonaat en metaal. De metalen platen worden vaak voor platte daken gebruikt en zijn meestal het goedkoopst. Voor een aluminium carport met gebogen dak gebruikt men vaak meerwandig . Ontdek ons ruim assortiment houten en aluminium carports.


Carport Oostende 300x6cm.

Bent u op zoek naar een goedkope carport ? Bekijk dit aluminium carport platdak van Tuindeco. U wenst een gratis offerte aan te vragen voor een carport of overkapping met een plat dak (of recht dak). Let er bij het invoeren van de afmetingen op dat u zo exact mogelijke gegevens aan ons bezorgt.


Op die manier kunnen wij u een gepaste offerte opmaken. Stalen carport met een plat dak. De staanders en dakconstructie zijn van verzinkt staal. De dakplaten zijn uit één lengte en aluminiumverzinkt , voor een lange levensduur.


Het dak loopt naar achteren af. Onze FLATDESIGN carport is uitgevoerd met een plat dak in geïsoleerde dakpanelen. FLATLICHT variant met lichtdoorlatend dak door de combinatie met apollo lichkoepels.


PERFO afschermwanden of een geïntegreerde tuinberging behoren eveneens tot de mogelijkheden. Wandinvullingen in Cederhout of . Bescherm uw auto met een carport met plat dak. Wilt u ook profiteren van de voordelen van een carport ?

Kies dan niet alleen voor het gemak, maar kies ook voor design, kwaliteit en een eerlijke prijs! Aluminium carport met gebogen polycarbonaat. De maximum afmetingen zijn in de lengte onbeperkt mits extra steunpalen en de breedte kan gaan tot max.


Zijaanbouw Zoekt u een carport , terrasoverkapping, boten- of rokeroverkapping, dan zijn wij voor u de juiste partner. Wilt u de overkapping geheel of gedeeltelijk dicht hebben dan kunnen wij ook dit voor u regel. Elk project staat op zich en wordt door ons speciaal naar uw wens . Contacteer ons gerust voor meer informatie over carports met platte daken , of vraag snel je vrijblijvende offerte aan.


Bij alle modellen van carports is er een keuze tussen plat dak of zadeldak. Standaard worden er waterafvoeren voorzien. Een carport als overkapping aan uw woning of vrijstaan alles is mogelijk.


Net zoals onze veranda's zijn de carports volledig vervaardigd uit aluminium , . De carport kan uitgevoerd worden met zadeldak, toog of plat dak. Omdat een plat dak niet handig is in verband met neerslag kunt u het best het dak van de carport af laten lopen. Bedenk dan van tevoren hoe u de waterafvoer wilt laten lopen. Het is gebruikelijk om het dak aan de voorkant .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel