Serre dak kunststof

Maak uw eigen kunststof (terras)overkapping, veranda dak of serre met polycarbonaat of acrylaat van Perlaplast. Een kunststof serre is duurzaam en gaat heel lang mee. Met de serre -aanbouw vergroot je jouw woning.


En krijg je een mooie verbinding met de tuin. De beste deal voor de nieuwe serre van kunststof vind je snel via SerreAanbouw.

Platte en schuine daken zijn natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u de serre prima laten aansluiten bij de kleur van uw huis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof serre met een aluminium dakconstructie en een bouwstijl uit de jaren 30.


Daarnaast leveren wij uiteraard de kozijnen en schuifdeuren voor een serre of uitbouw met platdak (met of zonder lichtkoepels). Daken van glas of polycarbonaat plaat met houten dakbalk. Vriesia gebruikt voor een glazen serre dak altijd gelaagd glas.


Dit glas biedt een hoge mate van veiligheid. Tussen het glas is folie geplaatst, zodat er altijd een veilige situatie blijft bestaan.

Zelfs wanneer het glas breekt. Deze montageprofielen van kunststof of aluminium worden op de spanten gemonteerd. De kanaalplaten worden niet geschroefd maar worden stevig in de profielen geklemd.


Speciale afdichtrubbers in de profielen zorgen voor een waterdicht dak. U heeft de keuze uit profielen van kunststof of profielen van aluminium. Het is niet altijd nodig maar in sommige gevallen wel gewenst om de inkijk in de klemprofielen te vermijden. Oud pand met kunststof gerenoveerd.


Ik heb jaar geleden de oude platen vervangen door de best isolerende lichtdoorlatende platen die er zijn, 5-laags sandwich perspex. Maar nog steeds is het koud! Een serre zorgt niet alleen voor extra ruimte, het geeft uw huis ook een heel andere aanblik. Serres geven uw huis de uitstraling van luxe en comfort.


Als u er eenmaal een heeft zult u merken dat dat ook precies hetgene is wat ze bieden! Liever een uitbouw in plaats van een serre ? Profielen voor kunststof. De keuze van dakbedekking is een persoonlijke keuze.


U kunt polycarbonaat dakplaten gebruiken, in een hitte werende of heldere uitvoering die het vrije uitzicht bevordert.

Kiest u liever voor de luxe en de transparantie van glas, dan bieden we naast het standaard veiligheidsglas ook zonwerend glas op uw serre - dak. In een van de platen zit een gat wat ik momenteel zolang heb gedicht met tape. Bij ons oude serredak zijn diverse lekkages, graag hadden wij offertes van het vernieuwen van de rubbers en het afkitten en dergelijke. De waterschade hoeft niet gerepareerd te worden. Kunststof serre dak repareren.


Over twee jaar wordt de serre toch afgebroken dus het gaat er om dat ik er dingen onder kan zetten. Polycarbonaat is een stevig, hard en doorzichtig kunststof dat goed tegen warmte kan. Het gebruik van polycarbonaat voor daken is een relatief nieuwe toepassing van dit materiaal. Te koop show serre met polycarbonaat dak.


Zoals te zien op de foto is afwerkhoek (vervangbaar) beschadigd. Vind serre dak op Marktplaats. Het is ook mogelijk om de veranda uit te voeren met een polycarbonaat dak.


Voor iedereen een voordeel. Dit is een har stevig en doorzichtig kunststof. Ten opzichte van glas heeft een polycarbonate veranda van ALKU andere voordelen. Zo laat polycarbonaat tot procent licht door, dit is afhankelijk van de dikte en uitvoering. Bij Tuinbeurs Nederland vindt u diverse stijlvolle kunststof serres.


Een serre maakt uw woonruimte toegankelijk voor een unieke levenskwaliteit en werkt als energiebesparende oase van ontspanning. Al snel wordt de serre het eigenlijke centrum van.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel