Elektrische overkapping

Met Somfy huisautomatisering verbindt u uw buitenruimte. Kies en installeer eenvoudig uw terrasoverkapping automatiseringsoplossing. Met een terrasoverkapping wordt uw buitenruimte een geliefd verzamelpunt in uw huis, voor maximaal plezier van uw terras.


Als u in een elektrische terrasoverkapping wilt investeren, denkt u natuurlijk goed na over het ontwerp, de optionele producten en specifieke wensen. Elk type en merk terrasoverkapping heeft weer .

Doek staat strak gespannen. Mogelijk met lichtdoorlatende doek. Windbestendig tot klasse 6. Een even elegant als uniek systeem is de schuifbare terrasoverkapping van Ittalum. Nog meer genieten van uw tuin of. Verandadak (terrasdak) met polycarbonaat dakplaten (in transparant, opaal of zonwerend) of mm gelaagd veiligheidsglas (met glas alleen elektrisch bediend mogelijk).


U behoud optimaal de lichtinval . Ook het schuifdak is uit te rusten met diverse glaswanden, screens, serrezonwering, verlichting etc.

Buitenproducten Binnenproducten. Vraag een prijsindicatie aan. Grote keus en lage prijzen in diverse types terrasoverkappingen, schuifwanden, schuifpuien en zijwanden.


GRATIS bezorgen door geheel Nederland. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de . Met een overkapping voor uw tuin, terras of veranda geniet u zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen optimaal van het buitenleven. Terrasoverkappingen bieden beschutting tegen wind en regen en dankzij aanvullende zonwering mogelijkheden biedt een terrasoverkapping ook bescherming tegen de zon.


De elektrisch schuifbare terrasoverkapping van Ittalum is zeer eenvoudig open en dicht te schuiven. Misschien gaat uw voorkeur uit naar een grote of een kleine terrasoverkapping, met of . Elektrische zonnenluifel zonnenscherm 5. Bij deze verkoop ik mijn zonnenluifel breedte 5. Uniek hitte reflecterend zonnedoek en. Met de afstandsbediening bedient u de elektrische motoren voor alle stroken tegelijk of individueel per strook. De zonwering kan op iedere gewenste positie ingesteld .

Type zonwering: Veranda zonwering. Montage zonwering: standaard. Standaard kleuren: wit , creme , antraciet structuur, bruin. Fabrieksgarantie : jaar. Geschatte levertijd: 3-weken m. De unieke lamellenconstructie opent en sluit volledig elektrisch.


De lamellenoverkapping is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. De overkapping wordt standaard voorzien van een donkergrijze structuurlak die krasvast is. Per locatie bekijkt onze vertegenwoordiger welke mogelijkheden er zijn. Voor een lage overkapping (tot mtr) is een elektrische heater het meest geschikt.


Voor een hoge overkapping (vanaf mtr.) is een gasheater het meest geschikt. Heeft u nog veel luchtstroming op uw terras dan is een infrarood heater (korte golf) het meest geschikt omdat de opgewarmde lucht van een gasheater . Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdak terrasoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben. Het dak is zowel elektrisch als handmatig te openen. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.


Voor aan het huis leveren wij exclusief voor de Benelux de Rondogard Serre. Nu ook leverbaar een verschuifbare overkapping met gebogen boogsigmenten. Leverbaar in alle soorten maten en kleuren. Veranda of glazen overkapping : jarenlange ervaring, grote (4m²) showroom in Deventer en voor particulieren en bedrijven.


Bekijk de website voor de mogelijkheden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel