Wat te doen bij schade

Auto aanrijding met autoschade tot gevolg, wat nu? Bekijk hier het stappenplan wat u moet doen bij een aanrijding. Handig tips om voorbereid te zijn! Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje en een schade kan de beste overkomen. Wat moet je doen als je schade hebt?


Independer heeft tips waar je op moet letten.

Schade aan uw auto is heel vervelend. Lees hier wat u moet doen bij schade en wat juist niet. Heeft u schade aan uw auto?


Bel altijd Forensys (Aruba, Curacao) of BSF ( Bonaire), zij regelen de schademelding binnen uur bij ENNIA. Woont u in Aruba of Curacao dan nemen wij zelf binnen werkdagen contact met u op. U hoeft niet naar ENNIA te komen. Met telefoontje zorgt Interpolis dat uw schade wordt afgehandeld.


Kies voor van de 3garages waarmee wij samenwerken en u hoeft niks voor te schieten.

Wat te doen bij een ongeluk? Tip 1: Licht onmiddellijk uw makelaar in. Wanneer iemand (een derde) u materiële of lichamelijke schade berokkent of wanneer uw belangen door een geschil bedreigd of geschaad zijn, licht dan zo snel mogelijk uw verzekeringsmakelaar in.


Doe dit ook wanneer een tegenpartij u naar aanleiding van een schade of . Probeer alleen in te grijpen als u zelf geen gevaar loopt. Verwittig indien nodig de brandweer. De verzekerde moet alle redelijke maatregelen nemen om het risico op schade te beperken. U heeft een schade en u wilt deze aan ons melden. Om u verder te helpen hebben wij een digitaal schadeformulier ontwikkeld.


Ook voor het insturen van een Europees Aanrijdingsformulier kunt u dit digitale . Wat vergoedt de verzekering en hoe kun je de schade claimen? Je leest het allemaal op Geld. Aansprakelijk gesteld voor schade. Wordt u of een gezinslid aansprakelijk gesteld voor schade die per ongeluk aan een ander is toegebracht? Dan is het goed om te weten wat u het best kunt doen.


En hoe u de schade eventueel kunt melden. Op die manier kan Univé u optimaal hulp bieden.

Of wilt u hierop voorbereid zijn? Lees dan nu de schadetips van Autoschade Pavijen Culemborg. Daarna lijkt het dan even oorverdovend stil te zijn. Heb je er ooit over nagedacht wat je dan gaat doen ? Toen je het blanco schadeformulier in de auto legde, heb je daarop wel . Focwa erkenning, complex herstel.


De nieuwe website van Regio Autoschade. Onze nieuwe website staat live! Met de winter in aankomst heb je meer kans op slechte weersomstandigheden zoals regen, mist, sneeuw of zelfs een stormbui. Het is spekglad vanochtend in Overijssel.


Deze omstandigheden kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Zo is het risico op een ongeval tijdens regen ongeveer zelfs twee keer groter dan bij normaal weer. Wat kun je doen om je tegen . Direct na een aanrijding is het belangrijk een aantal stappen te nemen.


Verlaat de plaats van het ongeval niet zonder al je gegevens achter te laten. Laten we hopen dat het niet gebeurt, maar u loopt altijd kans dat er schade ontstaat. Wij krijgen nogal wat vragen over wat u moet doen op het moment dat u schade aan uw auto hebt.


In het onderstaande overzicht vindt u voor de verschillende dekkingen wat te doen bij schade. Let goed op dat u bij de dekking kijkt die voor u van toepassing is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel