Kleurrijke tegels

Vintage tegels zijn kleurrijke tegels met talrijke patronen. Portugese tegels , cementtegels, Marokkaanse Zelliges, Azulejos en Mozaïektegels. Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund.


Wij ontwerpen en produceren onze eigen collectie kleurrijke cementtegels. Deze bijzondere tegels worden nog steeds met de hand gemaakt op authentieke wijze. Een leuk patroon met tegels en een toffe kleurencombinatie maken van de badkamer je favoriete ruimte in huis.

Wat denk je van deze leuke tegels ? Tegenwoordig worden veel keukens voorzien van kleurrijke accenten, waardoor de keuken geen louter functionele ruimte meer is, maar een plaats die gezien mag worden. Vooral in strakke en moderne keukens is een roo groen of geel accent een aanrader. Met een hoogglanslak kunnen kleuraccenten . Inspiratie voor een nieuwe badkamer? Bekijk de badkamertegels in hun element.


Het douchen en badderen wordt een stuk onaangenamer in een oude douche met vieze tegels of een badkamer met stijl die totaal niet bij u past. Denkt u erover na om een uw badkamer te renoveren?

Is het tijd voor nieuwe badkamer tegels. Een kleurrijke wandtegel in uw keuken? Gedurft misschien maar tijdloos en speels. Wij ontvangen u graag om u alle mogelijkheden te tonen.


Deze kleurrijke retro wandtegel geeft kleur aan jouw wand in de keuken, badkamer of toilet. De reeks is geglazuurd en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kan kiezen uit vlakke tegels , wel of niet gecombineerd met verschillende structuren. De structuren worden dan meestal ad random . Vijftig kleuren in intense felle en zachte lichte tinten voor kleurrijke , glanzende wanden.


Zit de gewenste nuance er toch niet bij, dan maken we op aanvraag de gewenste kleur tegel aan. Vives World Parks Marokkaanse Vloertegels Kleurrijke Vrolijke Tegels Bij Vlagsma Tegelwalhalla Bolsward. Deze tegels worden toegepast in Keuken, Badkamer, Toilet en Hal Voor Vloer En Ook Voor Wand.


Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Export van keramische vloer- en wandtegels kent in ons land een lange geschiedenis. Wanneer het in de 12de eeuw de gewoonte werd om gebouwen van een harde vloerbedekking te voorzien, gebeurde dat zeer geregeld met keramische loodglazuurtegels die in kleurrijke patronen werden gelegd. Iedereen aan de kleurrijke tegels.


Overbodig te melden dat deze container niet lang vol bleef.

Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels. De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer dan 100mgroot zijn. In een modern interieur kies je best voor grote, keramische tegels die doorlopen in de verschillende ruimtes. Op die manier accentueer je de openheid en creëer je strakke lijn. Wil je liever een iets fleuriger interieur?


Met cementtegels kan je de strakke inrichting doorbreken. De kleurrijke tegels met speelse patronen maken . Keuken en badkamer verdienen een make-over. Creëer een nieuwe sfeer door een muur te verven, behang te plakken of kleurrijke tegels te zetten.


Met de design mozaïek tegels uit het assortiment van Tegeldepot geeft uw keuken en badkamer een vrolijke en frisse uitstraling. U heeft een ruime keuze aan kleurrijke tegels van onder andere keramiek en glas. Onze design mozaïek tegels zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, zowel in effen als gemengde . Mozaïek tegels worden dan ook nog steeds geassocieerd met luxe. Installatiebedrijf van Ginkelk biedt een ruim assortiment aan kleurrijke mozaïek tegels , waarmee u op een .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel