Isolerende koptelefoon

Koptelefoon extreme isolatie zwart. Nieuwe hoofdtelefoon met studio kwaliteit en met de beste isolatie die je kunt verwachten. Dankzij tot dB passieve demping, en wat je niet hoort is net zo opmerkelijk.


Als je veel reist, dan is een noise cancelling koptelefoon iets voor jou. Doordat omgevingsgeluid actief wordt buitengesloten, geniet jij volledig van de muziek. Pratende medepassagiers, een huilende baby of een zoemende vliegtuigmotor zorgen niet meer voor geluidsoverlast.


Het omgevingsgeluid wordt met maar liefst dB verminderd. De gevoerde hoofdband levert in combinatie met de zachte oorkussens een gezonde dosis draagcomfort. Zo geniet u urenlang achter elkaar van een strak geluid zonder vermoeid te raken. Het is de bedoeling dat een hoofdtelefoon zo weinig mogelijk geluid naar buiten laat lekken - voor de mensen rondom je is dat namelijk niet erg prettig -, en dat andersom ook buitengeluiden in zo min mogelijke mate doordringen tot onder de oorschelpen.


Afhankelijk van het type hoofdtelefoon waar je . Dankzij de goede isolatie van deze drumhoofdtelefoon kunt u het volume harder zetten zonder dat iemand daar last van heeft. Zelf hoort u ieder detail van u spel voor een totale beleving. Onze productspecialist Sjoerd. De hoofdband is van zacht materiaal voor extra comfort. De KTUIhoofdtelefoon heeft een 3. Het achtergrondgeluid van vliegtuigmotoren of een treinstel maakt het luisteren naar muziek met een koptelefoon soms lastig.


De – dure maar effectieve – oplossing komt uit het circuit van professionele muzikanten. Nu op de consumentenmarkt. Een hoogwaardige kwaliteit, robuust ontwerp, kraakhelder gelui draaibare oorschelpen, isolatie en ook een krulsnoer is handig. We hebben een speciaal assortiment DJ koptelefoons , met een ruime keuze. Vind koptelefoon voor drummer in de Online-Store van Thomann.


Sluit storend omgevingsgeluid buiten. Beschermt het gehoor uitstekend. Vic Firth SIHisolerende hoofdtelefoon. Op het moment gebruik ik in-ear oordopjes van sennheiser(weet niet precies welk type het was, ze kostten toen zo rond de euro).


Hier komt voor mij meer dan goed geluid uit. Toch vind ik de hele dag met in-ears inzitten op een gegeven moment vervelend zitten. Ik krijg dan last van mijn oor. Gehoorbescherming tot - 24dB. Goed onderhouden, functioneert perfect.


Zeer geschikt voor repetities en studio-opnames. Weg wegens stopzetting hobby. Een hoofdtelefoon of koptelefoon is een systeem van twee luidsprekertjes die vlak bij de beide oren worden gedragen. Heb je het over deze van vic firth?


Klopt, een aantal vonden de t-bone juist fijner omdat die beter óver je oorschelp zou zitten in plaats van erop zoals het bij . Actieve ruisonderdrukking. Voor aanvullende ruisonderdrukking buiten passieve geluidsisolatie meten interne en externe microfoons in de koptelefoon ongewenste omgevingsgeluiden, waarna door een circuit in de koptelefoon geluid wordt gegenereerd op een frequentie die ervoor zorgt dat deze geluiden niet hoorbaar . Door de flexibele, noise-cancelling microfoon in te klappen, wordt het geluid gedempt. De microfoon kan tevens worden losgemaakt.


Isolerende oorschelpen van traagschuim blokkeren achtergrondgeluid en zorgen dat je.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel