Glanzende tegels

Andalusisch moorse wandtegel . Ondanks dat je de tegels droogmaakt na het douchen en de badkamer regelmatig schoonmaakt, worden de tegels soms dof. Met deze tips laat je ze weer glanzen. Ditmaal heeft ze een leuke tipvideo over badkamertegels opgenomen.


Met badkamertegels kun je inmers alle kanten op. Weten welke fraaie tips Femke allemaal op een rijtje heeft .

Ook hier zien we een verschuiving terug: terwijl matte tegels vroeger de norm waren, beginnen ze steeds meer te glanzen. Een tussenversie is lappato (zijdeglans), waarbij de tegel een subtiel glanzend detail vertoont bij lichtinval. Dit is een goed idee als je ook helemaal zeker wil zijn . Tegeltrends in de badkamer. Op de vloer en wand zien we steeds meer groot formaat tegels.


Prachtig in patroon, afgewisseld met andere formaten en materialen. Hier ook weer veel spannende contrasten tussen licht en donker, mat en glanzend. De link met de natuur is ook een belangrijke tren al blijft de keramische .

Wij gaan onze badkamer vernieuwen. Nu hebben wij de keuze tussen wit matte of glanzende (60x30) tegels. Mijn voorkeur gaat uit naar matte tegels , gezien wij een glanzende (geen hoogglans) vloertegel hebben en een hoogglans badmeubel. Ook willen wij verticale baan tegels met led verlichting erin verwerkt . Een witte tegel vergroot het ruimtegevoel. Glanzende tegels weerkaatsen het licht en zijn in dat opzicht een goede keuze in ruimtes zonder direct daglicht.


Matte tegels zorgen voor een discretere, strakke uitstraling. Om het geheel niet te klinisch te maken, kan men de witte basistegel bijvoorbeeld . Alle wandtegels van Mosa zijn twee maal gebakken of gebrand voor een hoogwaardige glazuurlaag met een glanzend. Wij zitten voor onze nieuwe badkamer te twijfelen tussen glanzende of matte witte wandtegels met afmeting x20. Op de grond komen zwarte matte vloertegels.


Mijn vraag aan jullie is: wie heeft er ook matte (witte) wandtegels op haar badkamermuur en waarom hebben jullie juist voor matte tegels. Deze vorm wordt vaak gebruikt bij designvloeren, ook omdat deze tegels in verschillende patronen te verkrijgen zijn. Op technisch gebied bieden deze tegels een grote hard- en dichtheid. Het nadeel van deze glanzende tegels is dan weer . We twijfelen tussen matte en glanzende tegels in de badkamer.


Op glanzende zie je meer kalkaanslag maar die zouden toch beter in onderhoud zijn vertelde een verkoopster ons, gek he?

Wat denken jullie over mat en glanzend? Bestel online de Witte Wandtegels Glanzend uit ons uitgebreide aanbod aan Keramische wandtegels. Je hoeft alleen in bepaalde mate rekening te houden met de ruimte waar je de tegels toepast. Kies je voor geglazuurde vloertegels in de badkamer, dan moeten deze bijvoorbeeld wel enigszins stroef oftewel antislip zijn. Keramische tegels als vloer- of wandbekleding garanderen een langdurige esthetische en decoratieve waarde en een hoge mechanische weerstand waardoor beschadiging en breuk vermeden worden.


Restant badkamer witte glanzende badkamer wandtegels. Door de weerspiegeling van verlichting en daglicht, lijkt de ruimte groter. Ook mooi: combineer matte en glanzende tegels met elkaar voor een spannende.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel