Sportvloer rubber

Flexidal Rubber legt zich toe op het plaatsen van rubber en kunststof vloeren voor specifieke doelgroepen, zowel OUTDOOR als INDOOR. Winkel voor exclusieve rubber fitnessvloeren, rubber sportvloeren en fitness vloeren voor een betaalbare prijs bij rubberwebshop. Sportvloeren zijn de oplossing voor sportscholen. De dempende werking zorgt ervoor dat dumbells en gewichten geen beschadigen kunnen veroorzaken.


Fitness Seller heeft verschillende soorten vloermatten en vloertegels in het assortiment. De rubberen vloermatten zijn gemaakt van sterke rubbergranulaat en .

Sinds de opkomst van Crossfit in Nederland is Bos Rubber een begrip in de fitness- en crossfit wereld. Dankzij de duurzame en slijtvaste rubbervloeren en tegels kan elke sportruimte worden voorzien van kwaliteit – juist daar waar kwaliteit telt. De ideale vloer voor uw sport, fitness of crossfit ruimte(n).


Door de gekleurde spikkels in de rubber mat is deze vloer minder besmettelijk dan geheel zwarte matten. Deze rubberen vloer matten van hoge kwaliteit bieden een optimale demping en goede grip. Denk hierbij aan slijtvaste rubber sportvloer tegels, crossfit matten of projectvloeren.


Het wordt door middel van een milieuvriendelijk en innovatief koud persing proces geproduceerd. Envirofloor – rubber fitnessvloeren.

De eigenschappen van het product maken het geschikt voor een veelvoud van . Onze rubber sportvloeren zijn voordelig in aanschaf, makkelijk in onderhoud en zeer makkelijk en snel te leggen. Voor alle rubber sportvloeren , fitnessvloeren, in vele kleuren, leverbaar in Nederland en België. Ook voor rubber tennisbanen en atletiekbanen.


Rubberen vloeren kunnen af-fabriek voorzien worden van een parafinelaag. Voor een goede reiniging is het echter noodzakelijk dat deze parafinelaag niet op de rubberen vloer aanwezig is. Deze kan door Hogenet worden verwijderd en dan met nieuwe beschermlaag op basis van tensiden of een . De sportvloeren zijn uiterst robuust, waterafstotend en erg gemakkelijk te reinigen.


Snel een sportschool of homegym voorzien van een rubberen sportvloer ? Omdat rubber flexibel is zullen eventuele kleine oneffenheden in de ondervloer worden opgevangen. MaxumFlor Rubber - Van natuur uit veelzijdig. De natuurlijke grondstof rubber heeft een dempende eigenschap speciaal voor crossfit, fitness en aanverwante sporten waar dumbells of zware gewichten een belangrijke rol spelen.


Met een rubber sportvloer op rol kunt u vrij eenvoudig en snel een groot oppervlakte van uw sportomgeving bekleden met een rubber vloer. Het is belangrijk bij het leggen dat de bijgeleverde instructies nadrukkelijk worden gevolgd om zodoende zoveel mogelijk te profiteren van alle producteigenschappen en de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel