Sika gietvloer

Sika levert vloersystemen voor bouw en utiliteit, industrie en energie en water. Alle sikafloor vloeren hebben specifieke eisen in termen van mechanische belasting, chemische bestendighei slip- en slijtvasthei stootvasthei brandbestendigheid. Sika heeft een uitgebreide range van hoogwaardige PU- vloeren, . Onze mondiale expertise in industriële en comfortvloeren is direct verbonden met onze hoog presterende producten en wensen van klanten. Sikafloor Elastische gietvloer in Auping Plaza Villa Arena, Amsterdam.


In de Amsterdamse Villa Arena is onlangs de nieuwste Plaza geopend met een geheel neiuwe conceptinrichting waaraan Sika haar bijdrage aan heeft mogen leveren.

De wens was een duurzame, milieuvriendelijke, lichtgekleurde kunststof gietvloer. Meer ontwerpvrijheid dankzij Sika vloersystemen. De oplossingen van Sika omvatten allerlei vloerbekledingen voor industriële en commerciële gebouwen, zoals in de farmaceutische en voedingsindustrie, fabrieken, onderwijsinstellingen, parkeerterreinen en privégebouwen.


Daarnaast levert Sika vanuit Deventer . Sika oplossingen voor galerijen en balkons. Balkon- en galerijsystemen. Oplossingen voor boven- en ondergrondse parkeergarages.


STEPPAFLOOR SIKA COMFORT.

De SIKA ComfortFloor is een zeer zachte PU gietvloer van de wereldwijd gekende firma Sika. Voordelen van deze vloer zijn o. Gamma kiest slijtvaste gietvloeren van Sika. Een slijtvaste gietvloer ondersteunt het nieuwe winkelconcept van bouwmarkt Gamma, vindt Van Neerbos Bouwmarkten. Lage Zwaluwe realiseerde in de nieuwe filialen in RotterdamBlijdorp, TilburgZuid . Dit systeem past erg goed in dit unieke pand waar esthetica erg belangrijk is. De vloer draagt bij aan de bijzondere uitstraling van het gebouw . Sika oPloSSing mede door de goede ervaringen van het architectenbureau uit het.


De producten zijn destijds goed bevallen en daarom is gekozen voor een. Het geeft een zelfnivellerende gladde scheuroverbruggende vloer, . De Sika PU gietvloer ComfortFloor is meer dan alleen een strakke, stijlvolle vloer. Vloeibare polyurethaanvloeren van sika leveren een naadloos resultaat en realiseren ook de modernste en meest creatieve idee n. Sika ComfortFloor is geurloos, oplosmiddelvrij en hygi nisch aangezien er aan het anti- allergeen . Sika is leider in de ontwikkeling van oplossingen voor verlijming, afdichting, waterdichting, demping en structurele versterking.


Het productengamma van Sika omvat hoogwaardige betonhulpstoffen, speciale mortels, lijmen, afdichtingsmiddelen, demping, structurele versterking, gietvloeren , daken en . Egbert Kruize van Verbion Vloeren maakte ons wijzer over de Sikafloor-PurCem, de in de keukens van het hotel gelegde gietvloer van Sika Nederland. T : Heidi Copray F: Ger Thijssen. Tjomme Langebeek somt de capaciteit op: „125 .

Voor esthetische vloerafwerkingen in omgevingen als retail, onderwijs, zorg of utiliteitsbouw heeft Sika een aantrekkelijk assortiment van polyurethaan gietvloeren. In overleg met de opdrachtgever en na het maken van diverse samples, werd gekozen voor een gemêleerde.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel