Psycholoog amsterdam oost

Psycholoog Amsterdam Oost. Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde ik klinische en neuropsychologie. Toen ik ben afgestudeerd begon ik met mijn psychologenpraktijk waar ik een eigen stijl heb ontwikkeld. Binnen deze stijl speelt het vinden van de oorzaak van je gedachten en gedrag een belangrijke rol.


Doorbreek de patronen en kom weer in balans.

Een trauma is meestal goed te behandelen. Een beproefde methode om je zonder veel belasting snel te helpen met het verwerken van je trauma. Een psychologische sessie met psycholoog (NIP) Anouk Taytelbaum is geen sessie met een doorsnee psycholoog.


Titia Roovers is to the point, met het hart en niet zweverig. Kritisch, nooit veroordelend en bied je nieuwe perspectieven. Je bent welkom bij ons voor therapie en relatietherapie.


Voor Nederlands- en anderstaligen Adagio Amsterdam is een kleinschalige psychologen praktijk in Amsterdam - Oost waar zowel kinderen, volwassenen als ouderen terecht kunnen voor psychologisch consult en behandeling.

Onze praktijk is anders dan andere praktijken omdat wij zowel Nederlandstalige als anderstalige . Je leert wie je bent en wat je valkuilen, patronen en gedachtegangen zijn. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Ik was bang, eigenlijk de hele tij en al heel lang. Ik belde en kreeg direct Julia aan de lijn, zij is de praktijkassistente van Paul. Een heel fijn gesprek was dat!


Ik kon direct een afspraak maken voor na het weekend. Paul is een hele leuke psycholoog , hij luistert en geeft goede adviezen. De vestiging Amsterdam - Oost werkt nauw samen met onze vestiging Amsterdam -Centrum- West, waar ook de meeste intakes gedaan worden. In elke relatie komen wel eens problemen voor. Nog plek vrij: Mindfulness.


Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. Invivo Clinics Populierenlaan 597. Op onze locatie in Huisartsenpraktijk Constant Mostart kunt u terecht voor al onze behandelingen.


Onze psychologen in Amsterdam Oost helpen u graag bij uw psychische klachten. Wanneer u voor de eerste keer contact met ons opneemt voor een behandeling, dan maken we eerst een afspraak voor een intakegesprek.

StressWise, psycholoog Amsterdam Oost. Hulp bij stress, burn-out, depressie, afvallen en relaties. Gratis intake, geen verwijzing nodig.


ACT therapie, mindfulness training, begeleid afvallen, relatietherapie of coaching, TRE traumaverwerking en ontspanningsoefeningen. Vertel ons wat we voor jou kunnen betekenen. Vrijwel iedereen krijgt wel ergens in zijn leven te maken met psychische klachten. Vlakbij, zonder wachtlijst en snel op afspraak.


Bel ons en kom nu op afspraak!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel