Prijs steiger

GTA steigerbouw en verhuur, dé oplossing voor onderhoud- en renovatiewerkzaamheden op hoogte. Veiligheid en vakmanschap staan voorop! Vind hier de huurprijs per stuk: vaste steigers , rolsteigers.


Krijg direct geheel vrijblijvend een kostenindicatie voor het huren van uw gevelsteiger met onze online calculator. Het grootste assortiment steigers , rolsteigers, kamersteigers en steigeronderdelen van NL, gratis verzending en direct leverbaar uit voorraad ! Kamersteigers, rolsteigers en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs !

Layher allround type steigers. Onze prijzen voor gevelsteigers zijn per m gerekend aan muur oppervlakte die in de steigers gezet wordt incl de hoeken en andere overbruggingen. Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden.


Snel en eenvoudig op te bouwen en in meerdere maten te verkrijgen. Geschikt voor binnen en buiten. Afhalen (in en uitlaadkosten) € 25. Bezorgen ( km prijs ) € 1. Montage en Demontage Montage (€ per meter werkhoogte) Demontage (€ per meter werkhoogte) Verzekering ( van de huurprijs).


Prijs op aanvraag, zie details.

De bestelling geeft een indicatie van de kosten, maar is nog exclusief eventuele transportkosten, schade en afkoop of WaM kosten. ASC - Aluminium Rolsteiger Werkhoogte: meter. Wilt u graag of meerdere steigers huren?


Via K-Rental kunt u een goedgekeurde en veilige steiger huren voor de voordeligste prijs. De steiger kan bezorgd worden op locatie en indien gewenst kan deze opgebouwd worden door onze specialisten. U kunt bij ons zowel terecht voor een huur steiger voor binnen en buiten. Via K- Rental huurt u dus eenvoudig een veilige steiger tegen een voordelige prijs.


Bekijk hier ons aanbod van verschillende steigers en bestel direct online. Deze gevelsteiger wordt voorzien van een interne trapopgang en schopranden. Platformhoogte, m, m, m, m, m, m. Steigers nu bij HORNBACH kopen!


Het opbouwen en afbouwen van een steiger wordt alleen in overleg met het filiaal gedaan. Dit zit niet bij de huur inbegrepen. Wanneer u contact opneemt met één van onze filialen kunnen zij u de prijs doorgeven. Alle Veelgestelde vragen.


PER WEEK1-weken PER WEEKna 4 . In onze Euroscaffold lijn heeft u de keuze uit de steiger types: Compleet en Euro. Beide zijn vervaardigd van.

Let op: Klik snel op uw favoriete rolsteiger en configureer hem hierna naar uw wensen. Dakkapel steiger smal 70cm. HUREN Meer informatie. Een aluminium steiger kopen in de webshop kan natuurlijk ook voor dezelfde scherpe prijs. Uw rolsteiger wordt geleverd met jaar garantie en (N)EN certificaat op naam.


Uiteraard kunt u bij ons ook uw rolsteiger laten keuren en eventueel laten repareren. Met ASC-NEDERLAND BV bent u klaar voor de toekomst . Leverbaar in diverse breedtes en platfromlengtes. Afhankelijk van de uitvoering is de rolsteiger uit te breiden met uitwijkconsoles, doorloopframes, loopvloeren en overkapping. Aanbouw voor aan een rolsteiger om makkelijk en veilig aan een dakkapel te kunnen werken. Skyworks aluminium rolsteigers . De gevelklem wordt gebruikt om metsellagen in te klemmen.


Leveringsafstand is maximaal meter vanaf de plaats waar de auto met steigeraanhanger kan komen (over goed begaanbare grond). Wordt de leveringsafstand groter, dan moet u rekening houden met een kleine meerprijs. De steigers worden geleverd inclusief platforms, leuningen, kantplanken en uitzetpoten.


Voor steigers met andere afmetingen geldt prijs op aanvraag. Prijzen zijn exclusief B. Vanaf de 2e week korting, 3e week korting en .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel