Parket cleaner

Het is efficiënt en beschikt over een lage schuitvormige formule. Dit product kunt u gebruiken voor . Bona Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van houten vloeren en kurkvloeren. Via deze app kom je te weten hoe je een vlek kunt verwijderen of beschadiging kunt repareren.


Ook komt u te weten of uw vloer een onderhoudsbeurt nodig heeft of gereinigd of geschuurd moet worden en wat te doen bij schade. Twaalf keer per jaar informeren wij u via tips hoe uw vloer in top conditie te .

Karcher Floor Cleaner FC 5: Zuigen en dweilen van alle harde vloeren in één beweging. Geschikt voor laminaat, parketvloer , houten vloer en tegels. Parketreiniger Bona Houten Vloer Reiniger is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende reiniging van gelakte houten vloeren.


Dit is een handige, pH- neutrale, kant-en-klare parketreiniger in sprayfles. Reiniger voor regelmatig onderhoud van gevernist parket , bamboe, kurk en laminaatvloeren. Categorie: Periodiek onderhoud . DevoNatural Intensive Cleaner - Voor het verwijderen van oude zeeplagen, polishen en het ontvetten van Toepassingen. Gebruik dit product alleen op waterbestendig parket van minstens 14 .

Zeep voor reiniging en onderhoud van verzegelde, geverniste of gelakte parket , plankenvloeren, bamboe, kurk en laminaatparket. Niet gebruiken op vloeren die in de was staan! Het onderhoud van de parketvloer is vrij simpel.


Er zijn manieren om uw olie of hardwax olie parketvloer er weer mooi uit te laten zien. Voor 17:uur besteld = morgen in huis! HG Parket Polish Cleaner. Milieuvriendelijke geconcentreerde dieptereiniger voor verniste of gelakte houtenvloeren en parket.


Watergedragen, milieuvriendelijk reinigings- en onderhoudsmiddel voor verniste of gelakte houtenvloeren en parket voor dagelijks of geregeld onderhoud. Technische fiche Wood Floor . Bescherm uw houten of harde vloer. Bona Polish D5is een onderhoudsmiddel op kunststofharsbasis ter bescherming van gelakte houten vloer of harde vloerbedekking. Alleen in bouwmarkt te koop.


HG parket vloerolie white wash liter. Alabastine voegenreiniger voegenfris wit 2ml Leeg label. Om je Lalegno-vloer tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat deze op de correcte manier geplaatst wordt. Uiteraard wil je ook de vloer zo lang mogelijk in topconditie houden en hem met de nodige zorg en toewijding behandelen.


Als je een paar eenvoudige regels in acht neemt over plaatsing, bescherming, . Onderhoud voor uw houten vloeren of parketvloer is noodzakelijk als u deze mooi wilt houden.

Wij voorzien u graag van het juiste onderhoudsadvies. Nu te koop bij Drogistplein. Ontdek al onze oplossingen Producten voor parketonderhoud.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel