Meranti platen

De meranti multiplex WBP plaat is algemeen inzetbaar in de bouw en uitsluitend geschikt voor binnentoepassing. De platen zijn opgebouwd uit meranti binnenlagen. Koop of Verkoop meranti op Marktplaats.


Deze platen worden zowel in rode en witte als in zogenaamde “Mixed” kleuren geleverd. HO-Berg heeft een breed assortiment en ruime voorraad in meranti platen ! Meranti platen WBP scherp geprijsd!

Wij hebben ervoor gekozen om de beste kwaliteit meranti platen in voorraad te nemen, namelijk Indonesisch meranti WBP verlijmd. Dit is een zware kwaliteit multiplex met een goede watervaste verlijming , . Er zijn diverse, zeer op elkaar lijkende bomen die onder de naam meranti worden verhandeld waarvan de eigenschappen gelijkwaardig zijn. In Nederland wordt meest.


Dit artikel wordt verkocht per 1. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . De netto dikte van de plaat is ,5mm. Multiplex voor voornamelijk binnen toepassingen.

Omschrijving: plaatmateriaal met een vlakke toplaag en een lange levensduur. Toepassing: droge- en vochtige omstandigheden. Afwerking: conform verwerkingsvoorschriften. De voordelen van multiplex: efficiënter gebruik van het hout, ook de anders minderwaardige stukken van de boom worden gebruikt, bijvoorbeeld voor de binnenlagen van het multiplex.


Hardwood multiplex: Hardwood multiplex is een verzamelnaam voor meerdere hardhoutsoorten. Dankzij haar eigenschappen wordt deze plaat gebruikt in de bouw, interieur-, caravan- en . Watervast multiplex, ook wel WBP of exterieur multiplex genoemd is een term die veel naar voren komt in de bouwwereld. Maar wat is watervast multiplex? Vaak wordt dit gekoppeld aan multiplex voor buiten, maar is dat een goed uitgangspunt?


In dit blog willen we u enkele . Praxis heeft onder andere hardhouten multiplex platen. Bestel de platen multiplex online. Al jarenlang vertrouwde service. WBP) (oregon multiplex pine). Afmeting: 50x- 00x(enkel meranti multiplex).


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Hier vindt u ook onze hardboard en lakboard platen. Tot slot ziet u het Russisch .

Categorieën: Dakbedekking - Onderdak - Gevelbekleding - Hout - Loo zink en koper - Daktoebehoren divers - Isolatie - Dakvensters - koepels - Bevestigingen - Waterafvoer - Gereedschap en machines - Aluminium - Bouwmarkt. Hardhout multiplex is een veel toegepaste plaat die in exterieur kwaliteit leverbaar is. Deze platen zijn opgebouwd uit meranti en andere rode fineren en zijn geschikt voor schilderwerk. Het zijn volle merantiplaten dus geen chinese betonplex.


Een gigantische voorraad in praktisch alle diktes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel