Zinken afdekker

Wilt u een zinken deklijst op maat laten maken? Bij ons wordt uw deklijst speciaal op maat gemaakt! Vandaag uw deklijst op maat besteld?


Zinken deklijst met kraalrand voor een strakke afwerking van uw dakrand. LOOD ZINK KOPER ALUMINIUM RVS PVC ALU-PVC PP-TPO PE-EPDM BLADVANGERS DIVERSEN. Hieronder staan de meest voorkomende modellen van deklijsten in zink of koper.

Deklijsten zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim. Een klang is een plaatje van zink , dat ongeveer dezelfde vorm heeft als de bijbehorende deklijsten. Een zinken deklijst wordt gemonteerd op zogenaamde klangen. De deklijsten worden over de klangen geschoven en daarmee dus niet rechtstreeks aan het dak vastgemaakt.


Het voordeel hiervan is dat de deklijsten . Het RHEINZINK KliQ-deklijstsysteem is een zinken dakrandafwerking die te monteren is zonder te solderen. Hiermee is de deklijst snel en eenvoudig aan te brengen. De deklijst wordt vastgeklikt op de speciale Kliq-deklijstklangen, met behulp van expansieklangen wordt de verbinding tussen de lengtes onderling.

RHEINZINK is de merknaam van titaanzink, een legering van zuiver zink en een klein deel titanium. Strekzink heeft een openingspercentage van procent en is verkrijgbaar als walsblank zink. Het wordt onder meer toegepast als bladvanger in een zinken goot of kan gezet worden in. Het uiteinde van de afdekkap.


Alle onderdelen zijn snel en eenvoudig met elkaar te verbinden. De soldering wordt vervangen door middel van de meegeleverde . Zinken afdekkappen en deklijsten zetterij Freriks-Werken BV. De Zink producent voor dak- en gevelbekleding.


Keromat levert zinken afdekkers of kraallijsten op aanvraag. Dit unieke systeem maakt het mogelijk om. Wat de klant kan tekenen kan Keromat leveren. Wij hebben nauwe contacten met zetterijen die voor ons diverse afdek maatwerk kappen levert.


Bestaande topgevel afdekken. Dit dak is afgewerkt met een zinken afdekker met daaraan een verholen goot onder de dakpannen. Jammer is die dakdoorvoer zo dicht langs de rand.


Gelukkig wordt het zink nog dof, zodat het wat . Deze bevestigingen zijn vervolgens door soldeertin waterdicht afgedekt. Toegepaste klangen van de deklijsten bevinden zich op h.

Wij leveren en monteren voor nieuwbouw en renovatie woningen maatwerk zinken dakgoten,. Ook voor roeven daken op maat, zoals dakkapellen, luifels, serredaken kunnen wij verzorgen. Tevens standaard bak– en mastgoten in koper en zink , inclusief gootbeugels en . Naast denken en handelen in kwaliteit houdt NedZink zich voortdurend bezig met de toekomst. Zoeken naar nieuwe openingen in toepassingen van bouwzink. Innovatie is het leidend motief.


Zink als materiaal heeft een eeuwenlange traditie. De dakdoorvoer ligt zo dicht langs de rand ( zinken afdekker met verholen goot), dat er links naast de doorvoer geen pannen kunnen liggen, en dat is zonde. Afstemming tussen ontwerp en uitvoeringspartijen had deze smet op een verder schitterend dak kunnen voorkomen.


Heeft u ook een installatiefout?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel