Zijgeleiding

Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren of kiepkantelramen. De geleiding wordt gespannen met staaldraad en vastgezet met beugels. Maar wat is dat eigenlijk?


Figuur Figuur Figuur 3. Een rolgordijn met zijgeleiding shop je online bij ons!

Bekijk snel onze ruime collectie rolgordijnen. Kies je voor een draad zijgeleiding of voor zijprofielen? Ontdek de diverse verduisterende of transparante rolgordijnen met zijgeleiding. Nieuwe horizontale jaloezieën met zijgeleiding ? Ontdek onze kwaliteitsvolle jaloezieën van Belgische makelij! Creëer de perfecte lichtinval met deze subtiele mm jaloezieën met zijgeleiding.


De lamellen kunnen eenvoudig met de draaiknop op de bovenbak worden gekanteld voor de gewenste lichtinval. De geleiders ervoor zorgen dat het rolgordijn strak langs uw raam blijft lopen en er geen lichtkieren ontstaan.

Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat een jaloezie gaat klapperen in een open raam of deur dan kunt u kiezen voor het toevoegen van zijgeleiding. Naast opties met een praktische toepassing zijn er ook mogelijkheden om de uitstraling van een jaloezie te beïnvloeden, zoals met stoffen ladderbanden of een houten sierkoof. Wil je je slaapkamer volledig verduisteren? Ga dan voor een rolgordijn met zijgeleiding. Dit type gordijn is makkelijk te monteren, stevig en je hebt.


Het rolgordijn met zijgeleiding zorgt voor bescherming tegen zonlicht. Dankzij het unieke ontwerp is 1 verduistering mogelijk. Bovendien isoleert dit rolgordijn, wat tot minder warmteverlies kan opleveren. Rolgordijn met cassette en zijgeleiding.


Plisse enkel verduisterend met u profiel zijgeleiding ? Vanaf 4op maat gemaakt. Cassette rolgordijn met zijgeleiding in vele stoffen leverbaar. Op maat gemaakt en snel geleverd. Verduisterende en lichtdoorlatende rolgordijnen van Verano.


Met onze ervaring hebben we een uitgebreid assortiment aan standaard zijgeleidingen ontwikkeld. Voor bijna elke toepassing het juiste type.

Van een eenvoudige vaste geleiding tot zowel in hoogte als breedte optimaal instelbaar. Voor de RVS transportsystemen zijn de toepassingen uiteraard optimaal . Voor een deur of een recht raam kunt u ook kiezen voor een mm jaloezie met zijgeleiding (géén schuine hoek). Door de zijgeleiding is de jaloezie aan de onderzijde gefixeerd waarbij het openen en tuimelen van de jaloezie mogelijk blijft. Een jaloezie met zijgeleiding is tegen een meerprijs verkrijgbaar. Een cassetterolgordijn kan uitgebreid worden met een U-profiel zijgeleiding.


Het geeft nog meer verduistering, echter geen 1 verduistering. Het profiel wordt in dezelfde kleur als de cassette geleverd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel