Vloerkleed h&m

Een vloerkleed van katoen met een jacquardgeweven dessin. Een rechthoekig vloerkleed van katoen met een geprint motief op de bovenkant. Het kleed heeft een antisliplaag aan de onderkant.


Trakteer je woonkamer op een nieuw tapijt – onze opvallende patronen en kleuren geven meteen een boost terwijl zwart-wit meer structuur geeft aan je huis. We bieden Levering Volgende Dag, Specifieke Levering, en Standaardlevering in 2- dagen aan.

Een rond vloerkleed van geweven katoen met een geprint dessin op de bovenkant. Een katoenen vloerkleed met een geprint motief. Een groot vloerkleed van katoen met een ingeweven structuur. De ELLE redactie zet haar favorieten uit de HM wooncollectie op een rij.


HM blijft één van onze lievelings met collecties waar de gehele redactie voor in de rij staat. Dit vloerkleed (het liefst gecombineerd met verschillende andere) kleed je huis direct aan. Eventuele verzendkosten zijn €95.


Gekocht in september, maar wij gebruiken hem toch niet.

Prachtig gloednieuw vloerdkleed van hm. Mag weg voor normaal 6kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Helemaal nieuw erg leuk te combineren met house doctor. Voor meer meubels, bekijk ook mijn. Mooi vloerkleed van de hm , gaat helaas weg wegens ruimtegebrek.


Geknoopt vloerkleed van wolmix van hm home. Creme met zwart ruit dessin. Het vloerkleed is jaar oud en is bijna niet gebruikt. Grijs vloerkleed van hm , 1 katoen met franjes.


Ik heb hem een paar maanden op de vloer gehad en gebruik hem niet meer. Altijd met sokken over gelopen dus ziet nog als nieuw. Nieuw kleed van de hm. Doe een goed bod en het kleed is voor u! Het is helaas niet de juiste kleur en het past niet mooi bij de rest van het interieur.


Heel leuk zwart wit speelkleed van HM is eindelijk binnengekomen. Mijn zoontje is er helemaal gelukkig mee. Stoer stads vloerkleed van HM.

Leuk vloerkleed met wegen, tipi's, bos, bergen en zee van HM. Vloerkleed Woodland van Kids Concept. Ontwerpen waar een vleugje humor niet in mag ontbreken.


Bekijk het superleuke speelkleed met zoete stadse print van HM Home, een vloerkleed voor kinderen wat ook nog eens leuk staat in de woonkamer. Nattiot ontwerpt producten .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel