Smartphone glas vervangen

Vanaf nu kun je in alle MediaMarkt-winkels terecht voor een schermreparatie. Lang wachten of je apparaat opsturen voor reparatie is dus niet meer nodig! Daar ligt hij, op de grond. In de hoop dat hij niet gebroken is raap je hem op.


Laten maken bij de officiële Apple Store of bij dat kleine winkeltje om de hoek? Dat maakt nogal wat uit, blijkt uit onderzoek van Radar.

Vaak worden consumenten op dit idee gebracht doordat er actief fabricageonderdelen op het internet worden aangeboden. Niet alleen consumenten . Zit er een barst in je scherm? Laat je telefoon voordelig door ReplaceDirect repareren. Een herstelling bleek steeds goedkoper dan de aankoop van een nieuw toestel. Kortohet is een afweging die je zelf moet maken.


Afhankelijk van je situatie. Maar voor je begint met de herstelling: zie dat je het totale kostenplaatje voor ogen hebt.

Volg hiervoor goed de instructies. Op onze site kun je namelijk terecht voor een nieuw scherm, ongeacht welk model je gebruikt. Bovendien kun je ervoor kiezen om de gehele voorkant te vervangen , of de onderdelen los te verwisselen. Soms is het namelijk enkel een kwestie van het vervangen van het glas of het touch . Hoe moet ik het scherm van de.


Al meer dan 2verschillende modellen bieden wij aan voor reparatie. Omdat vaak naast het scherm en glas , ook andere onderdelen als de batterij, . Onze specialisten van het Acer Service Point helpen u graag verder. Waarom gebruik maken van het Acer Service Point?


Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Uw reparatie geschiedt door getrainde en ervaren technici. Hoe groot is de kans dat het Touchscreen Glas plaats loslaat ? Welke lijm of wat er op lijkt is aan te raden ? Samsung scherm reparatie ? Eigenlijk wordt het complete toestel met het het touchscreen bediend. Helaas is het touchcreen van glas gemaak, ook wel frontglas genoemd en kan het door een val of door stoten gemakkelijk kapot gaan.


Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er gewoon op kunt wachten.

De meeste reparaties kunnen wij binnen een half uur uitvoeren. Dit gebeurt in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht en Rotterdam. Snel en eenvoudig geregeld!


Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren. Meld hier jouw reparatie. Tempered glass cadeau, bij elke schermreparatie !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel