Multiplex binnendeur

Multiplex binnendeur spaanvulling. Zeer stootvaste binnendeur, geschikt voor intensief gebruik. Vuren randhout met volspaan vulling en okoumé triplex toplaag, geschikt voor schilderwerk.


Ook leverbaar als min. Stel uw eigen deur samen.

Op de deurplaat zit jaar garantie (volgens voorwaarde). Specificaties : Stijlen: 150mm breedt. Opbouw: 2-zijdig infreesbare dekplaten en vulling van geëXtrudeerd PolyStyreen (XPS).


Zoekt u multiplex deurplaten met een dikte van 40mm? Onze deurplaten zijn door en door Franse Okoume platen. Deze zijn uitstekend geschikt als buitendeur, denk aan een bergingsdeur of schuurdeur.


Daar waar geen hoge temperatuurverschillen zijn tussen binnen en buiten.

Zowel in onbehandelde als wit gegronde . Vlakke binnendeuren hebben meestal een kader uit naaldhout. De deurvleugel heeft een kern uit karton, vezelplaat, spaanplaat of kurk - vaak met een honingraatmotief, tubulair of een volledig houten kern. Daarop kleeft aan weerszijden een hardboard met een afwerking bestaande uit fineer, laminaat of multiplex , . Groot aanbod multiplex deuren in de maat x 211. Tevens groot aanbod in andere maten.


Prijs is per stuk en inclusief BTW. Zo goed als nieuw Ophalen. Stomp, rechtsdraaien incl. PontMeyer heeft alle uitvoeringen op voorraad liggen. Voor uur bestel volgende werkdag in huis.


Mekranoti is een gespecialiseerde groothandel in binnendeurbladen, plaatsklare deurgehelen en plaatmateriaal. Ik heb net een offerte gekregen voor binnendeuren. Er wordt de keuze gelaten tussen multiplex kassementen of MDF. Wat zouden jullie nemen en waarom ?

Okoume multiplex deurplaat WBP, Print Okoume multiplex , de meest toegepaste plaat door bouwend Nederlan bewijst al jaren een ijzersterke en betrouwbare plaat te zijn. De Homogene opbouw garandeert een plaat met weinig spanning. Het splintert nauwlijks bij het zagen en is licht in gewicht.


De Dordogne deur is een paneeldeur met houten kantlatten en honingraatvulling. Kant en klaar afgelakt in de kleur wit. Bestel nu bij RET Bouwproducten! Bij RET Bouwproducten vindt u diverse binnendeuren van topkwaliteit, zoals die van Berkvens.


Bekijk het uitgebreide assortiment deuren nu.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel