Lichtbakken prijzen

Nieuwe en gebruikte lichtbakken. Groot aanbod direct leverbaar! Prijs (excl. BTW) € 3200. Disclaimer - Leveringsvoorwaarden.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden en ons cookie beleid.

Dubbelzijdig LED lichtbakken. Hieronder vindt u de prijs tabel waarmee u zelf de prijs kunt vinden. Lichtbak voor haaks op de muur of paal.


De lichtbak kan vlak tegen de gevel geplaatst worden, maar ook afstaan zodat deze van grote afstand goed zichtbaar is. Wanneer u meerdere panden van gevelreclame wilt voorzien gelden nog scherpere tarieven. Elke andere afmeting kan in overleg door ons worden gemaakt.


Doekbakken worden vaak toegepast bij als alternatief voor grote lichtbakken.

De doekbak is aan de voorzijde scharnierend waardoor het onderhoud en verwisselen van lampen relatief eenvoudig is, het doek hoeft n. Deze producten kunnen beide worden voorzien worden van verlichting . Lichtreclame, lichtbak reclame of doosletters? Omdat lichtreclame maatwerk is, willen wij eerst al uw wensen inzichtelijk hebben. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst . Alles in eigen productie dus snel geleverd en scherp geprijsd. Enkelzijdig of dubbelzijdig.


Met LED-verlichting, schemerschakelaar. Koop of Verkoop lichtbak op Marktplaats. Wij hebben een vernieuwde site metscherpe prijzen ! De foto´s maken deel uit van de beschrijving.


De verlichting is in goede werkende staat. Afmetingen: Hoogte: cm. Bedrukt full color rechtstreeks met UV print. Ace Vision maakt gebruik van een breed scala aan standaard aluminium profielen en daarbij hebben wij jarenlange kennis op het gebied van LED lichtbakken.


Onze producten kunnen wij op korte termijn en tegen scherpe prijzen leveren.

Onze LED lichtbakken zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Een platte lichtbak is een display met een eenvoudig scharnierende klemlijst en ingebouwde LED verlichting. Dit presentatiesysteem wordt veel gebruikt in winkels, de horeca en showrooms om merken, producten of speciale acties uit te lichten.


Vergeet de ouderwetse menuborden, als u een blik heeft geworpen op deze techniek, dan wilt u waarschijnlijk geen ander menubord meer! Ultraplat, en haarscherp beeld zorgen er voor dat dit soort menuborden bij iedereen op een zeer positieve manier in het oog springen. Het verlichten van naam of logo geeft een professionele uitstraling en belangrijker nog u winkel of bedrijf zal de aandacht trekken van de klant.


Er zijn verschillende soorten . Budget lichtbak met LED (profiel 5). Artograph is HET merk voor het vergroten en anderzijds uitlichten van te reproduceren tekeningen, grafische afbeeldingen en fotos.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel