Haak voor deur

Op zoek naar een grendel voor poort of tuinhek? Of een haakje nodig op een deur ? GAMMA heeft hang- en sluitwerk voor binnen en buiten. Dit betreft een merkloos product. Set van deurhaken voor bevestiging aan de bovenzijde van bijvoorbeeld de deur van het keukenkastje of de badkamer deur voor het ophangen van handdoeken, vaatdoeken of kleding.


Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks.

Een RVS rekje met vier haken , dat je over de deur kunt hangen. Stijlvolle en stevige kleerhangers en haken tegen lage prijzen. Je vindt bij ons alles van broekhangers tot haken in veel verschillende designs en kleuren. Deze dubbele haak plaatst u gemakkelijk over de deur , maar let op dat u hiervoor wel de juiste deur heeft.


Vind deur haak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zack exit 4- haak voor deur 41mm (mat) geborsteld rvs (mat) breedte: 27cm hoogte: 15cm aan achterzijde geheel voorzien van een zachte foam.


Vraag naar onze site met internetshop voor de vele.

Een Windhaak kan een deur of andere bewegende delen vastzetten aan een muur of paal. Wij leveren deze haken in diverse afmetingen voorzien van twee bijbehorende ogen in staal verzinkt of roestvaststaal. Haak om krans op te hangen aan de voordeur. Neutrale deurhaak van metaal in rvs kleur.


De dikte van de deurhaak is slechts 0. Deuropvanger Dictator, voor het geruisloos opvangen van dichtslaande deuren. Promoties - Nieuws - Online Shop. Bij Multi Bazar kunt u terecht voor al uw aankopen. Met ons ruime assortiment kunnen wij u een oplossing bieden voor al uw problemen. Zo zijn er haken voor meerdere handdoeken, badjassen of kledingstukken en kleine haakjes voor handdoeken in een kastje.


Er is er een uitgebreide collectie plak- en zuignaphaken. Er is zelfs een haak verkrijgbaar die u simpelweg over de deur hangt. Ook qua materialen biedt Haceka u veel keus: een . Wij hebben de keuze uit meer dan deurvastzetters.


Van eenvoudig deurklem met opvangoog voor een garagedeur tot een luxe magnetische deurvastzetter met voetklem voor een buitendeur waar veel wind op staat bijvoorbeeld. Wilt u een RVS deurvastzetter kopen in onze online winkel? Voeg dan uw deurklem toe.


Bestemd voor deur met dikte max.

Achterzijde geheel voorzie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel