Dakkapel verhoogde nok

Dakopbouw met verhoogde nok ruim wonen dankzij een volwaardige, extra verdieping! Overweegt u een dakopbouw? Kies dan voor een dakopbouw waarbij uw dak aan beid. Vraag nu een offerte aan!


Op maat gemaakt met uitstekende garantie.

Dit type dakkapel wordt geadviseerd als u een zolder heeft met een beperkte stahoogte. Door de nokverhoging kan uw zolder in plaats van bergplaats, gaan functioneren als volwaardige leefruimte. Termen die ook vaak worden gebruikt, zijn: Verlegde nok. Een verhoogde nok kan zowel aan . U heeft al een dakkapel met verhoogde nok vanaf €12.


Dakkapel met verhoogde nok. Let op: een vergunning voor een dakkapel met verhoogde nok valt in veel gemeenten maar .

Hierdoor creëert u veel extra ruimte in huis. Een dergelijke opbouw is een flinke verbouwing. De constructie van uw dak verandert namelijk meer dan als u alleen een dakkapel laat plaatsen. Nokverhogingen mogen daarom alleen met . Een dakkapel met een verhoogde nok kan een meerwaarde opleveren.


Deze dakkapel is een goedkope oplossing voor maximale ruimtewinst. Bij een dakkapel met een verhoogde nok wordt uw dak als het ware omhoog getild. De nieuwe daklijn heeft dezelfde hellingshoek als de oude, alleen een stuk hoger.


Aan beide kanten worden raamkozijnen geplaatst. Dit betekent dus dubbele ruimtewinst! Vaak is de keuze voor mensen tussen een dakkapel of een nokverhoging wanneer ze de ruimte onder het schuine dak willen vergroten. Bij een dubbelzijdige nokverhoging worden na het verhogen van de nok beide schuine zijden van het dak verhoogd.


Het verschil is de extra . Weten of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een nokverhoging? Een nokverhoging voor de beste prijs-kwaliteit? Vergelijk ook gratis offetes!

Hieronder ziet u een schets van een dakopbouw met pannen. De dakschuinte van de dakopbouw is dezelfde als die van het bestaande dak. Ook een dakopbouw met een plat dak behoort tot de mogelijkheden. Prijzen zijn inclusief BTW en . Vooral als de huidige nok te laag is om volledig rechtop te kunnen staan op zolder, krijg je er plotseling . Uw woonwensen en onze vakkennis bepalen hoe uw dakkapel eruit komt te zien.


BM Daktechniek maakt diverse dakkapellen , zoals een verhoogde nok. Misschien past een verhoogde nok bij uw wensen? Bent u op zoek naar een dakopbouw? Scrol naar beneden voor een snelle en duidelijke indruk van de mogelijkheden. Philipsen neemt uw rol van opdrachtgever over en kan u ondersteunen bij alle facetten in het proces.


De gehele organisatie en coordinatie van uw project is bij hen in goede handen. Hierboven hebben wij enkele voorbeelden uitgewerkt. Uiteraard zijn de mogelijkheden in de indeling van uw dakkapel grenzeloos. Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om uw specifieke situatie en wensen door te .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel