Betonlook tegels keuken

Betaalbare tegels met betonlook. Maar tegenwoordig wordt het materiaal ook gebruikt om ruimtes een stoere uitstraling te geven. Wil je je badkamer, keuken , toilet of woonkamer een industriële look geven, dan is dit . BASIC BETON is een innovatief totaalconcept voor strakke, naadloze en stijlvolle wanden en vloeren in huis.


Het karakter van beton past perfect bij een industrieel en strak interieur.

Toch brengt echt beton een paar grote nadelen met zich mee… In dit artikel ontdek je hoe dat komt en wat je eraan kan doen. Ga gerust op zoek naar keramische tegels in . Beton dan maar uit je hoofd zetten? Hieronder vindt u alle tegels met betonlook. Met de betonlook creëert u een industrieel , modern of juiste rustig uiterlijk. De betonlooktegels zijn er in verschillende kleuren en maten.


Bekijk hieronder het aanbod betonlook tegels. Vanwege de duurzame eigenschappen van betonlook tegels , zijn deze geschikt voor iedere ruimte in huis.

De keramische vloertegels zijn ideaal voor in de keuken want de tegels zijn vuurvast, vlekbestendig en krassen krijgen geen kans. Betonlook tegels zijn helemaal hip! Portazul biedt een zeer ruim assortiment cementtegels in o. Voor de wand en de vloer.


Door het stoere karakter van de betonlook tegels zijn deze tegels ook geschikt voor het creëren van een unieke wand met een rustiek karakter. Een betonlook wand zorgt voor een robuuste uitstraling van uw muur, wat een subliem effect kan realiseren, ideal als muurtegel badkamer maar ook als muurtegel keuken. Prachtige collectie, hoogwaardige kwaliteit, Scherpe prijzen en Snel in huis!


Gerectificeerd ( gezaagde kanten, voor plaatsing met kleine voegen). U bent op zoek naar tegels met betonlook voor uw moderne woning? Deze betontegels zijn gemaakt van keramisch materiaal.


U geniet dus van de grote voordelen van een tegel , gecombineerd met de betonlook waarnaar u op zoek bent. In de badkamer worden betonlook tegels vaak gebruikt als vervangen voor beton ciré. Door de harde toplaag zijn de tegels heel makkelijk schoon te maken.


Koop of Verkoop betonlook op Marktplaats. Kies voor de vloer in uw badkamer voor een tegel die wat . PONZA BETONLOOK EXCLUSIEF!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel