Tegels zonder facet

De Excluton betontegels kunt opdelen in soorten. De 60xtegel met facet MF. Dit is een tegel met eenvellingkant en de betontegel zonder facet ZF, deze hebben een graden rand en kunt u strak. De 50xtegel met facet MF.


De gewone stoeptegels kunnen zowel met als zonder facet worden besteld.

Een facet wil zeggen dat er een geslepen rand op de betontegel zit. Een betontegel met facet is dan ook de gewone stoeptegel. Modern, strak en tijdloos. Zo worden onze tuintegels zonder facet beschreven door adepten. Telkens komen ze weer terug in de meest prestigieuze ontwerpen.


Tegels zonder facet hebben een strakke graden hoek, hierdoor komen uw tegels of bestratingsmaterialen strak tegen elkaar aan te liggen, we adviseren uw daarom gebruik te maken van een voldoende grote voeg. Voor strakke bestrating adviseren we voegmiddel te gebruiken. Strakke bestrating kunt u het beste niet te.

Voordelig online bestellen. Meerdere maten betontegels online verkrijgbaar. De betontegels hebben in tegenstelling tot de tegels met facet geen afgewerkte vellingkant. Deze tegels kunnen een terras of pad . Tijdloze, functionele betontegel voor elke tuin.


Kijlstra betontegels 50x50xAntraciet Zonder facet Kijlstra betontegels: betontegel 50x50xAntraciet Prijs incl. Wilt u gebruik maken van facet tegels , of bent u aan de andere kant juist op zoek naar bestrating zonder facet ? Wij zetten de beide varianten naast elkaar en geven u bovendien nog een handige tip met het oog op het aantrillen van de stenen. Onlinebestrating is uw leverancier van A-kwaliteit Excluton sierbestrating met laagste prijs garantie.


Eigenzinnig en modern in elk detail. Een strakke moderne uitstraling met als basis een mooie grote tegel is nog steeds erg populair. Dit zijn strakke tegels zonder facet welke uw terras een strakke industriële sfeer geven. Behandeling: Anti mos coating. Bij MBI heeft u een ruime keuze aan verschillende soorten betontegels.


Betontegel 60x60x4cm zwart zonder facet online kopen. Maar u kunt bij MBI ook voor diverse andere materialen kiezen. Wij zijn dan ook niet voor niets specialist in sierbestrating en gevelstenen, gemaakt voor de tuinsector, infra en bouw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel