Standaard meterkast

De richtlijnen omschrijven de eisen die gesteld worden aan gecombineerde meterkasten met mantelbuizen ten behoeve van de nutsbedrijven in eengezinswoningen. Het standaard leveringsprogramma van Jonka voldoet op alle punten aan de gestelde eisen. Alle maten en indelingen van onze meterkasten kunnen aan . Deze vloerplaat is bestemd voor het bevestigen van invoerbochten in meterkasten. De fixeerringen zijn geplaatst volgens een door de nutsbedrijven vastgelegd stramien.


Als een meterkast niet voldoet aan de richtlijnen, kan het zijn dat een netbeheerder moet weigeren om gevraagde werkzaamheden uit te voeren.

Voor flats en appartementen (hoogbouw) gelden aangepaste richtlijnen omdat daar extra leidingen in de meterkast zitten. Ook zijn er aparte meterkastrichtlijnen voor. Sparingen of vloerplaat lijnen bij voorkeur links uit. Let op: Als je de linkersparing gebruikt, dan mag de rechter elektrasparing niet worden gebruikt! De rechtersparingen worden alleen gebruikt als de meterkast kort . Voor uw meterkasten , overige kasten en omtimmeringen.


MEKA produceert hoogwaardige meterkasten die op een korte termijn kunnen worden geleverd. De meterkasten zijn eenvoudig te monteren en in iedere situatie toepasbaar. Of het nu om een openbare ruimte gaat of om een particuliere woning.

Uiteraard voldoen onze “ standaard ” meterkasten aan de . Veteka maakt hoogwaardige meterkasten die eenvoudig te monteren zijn, in vrijwel iedere situatie toepasbaar zijn – ook in openbare ruimten - en voldoen aan alle technische voorschriften. De inrichting van een meterkast moet aan een aantal bouwkundige eisen voldoen. Bekijk de richtlijnen van Stedin.


Deze doorvoerbochten komen binnen via de meterkast en dienen voor het invoeren van gasleidingen, waterleiding, cai-, telecom- en electrakabels door de nutsbedrijven. De standaard sets zijn verkrijgbaar in de volgende maten. Bent u momenteel bezig met het aanleggen van buizen en leidingen naar de meterkast ? Prefab meterkasten met FSC keurmerk, maatwerk. Tibuplast levert maatwerk prefab meterkasten met FSC keurmerk. De prefab meterkast worden voor u “op maat” geproduceerd.


Samen met de funderingsdoorvoer en de meterkastvloerplaat dienen de invoerbochten voor de invoer van de nutsvoorzieningen in gebouwen. De invoerbochten zijn gekleur zodat direct duidelijk is welke voorziening door . Deze maten kunnen door u worden gewijzigd. Wanneer u de meterruimte en de mantelbuizen . Huisaansluitingen maken deel uit van het hele bouwproces. In de huidige volgorde van bouwen worden de huisaansluitingen gerealiseerd aan het einde van het bouwproces.


Het is handig de huisaansluitingen al eerder in het het bouwproces te realiseren, namelijk direct nadat de fundering en de vloer. Set bestaat uit: mm C. Onverminderd het bepaalde in 2.

De sets zijn standaard uitgevoerd met gekleurde invoerbochten. Afdichten mantelbuizen: de mantelbuizen moeten tijdens de bouwfase zowel buiten de gevel als in de meterkast zijn .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel