Zwevende trap

Opvallend minimalistisch: een zwevende trap creëert nog altijd wat magie door zijn zwevende treden. De open constructie geeft een aangenaam ruimtelijk effect en een fijn licht- en schaduwspel. In onze wallclimber collecties vind je zwevende trappen in verschillende uitvoeringen zoals hout, Corian, staal en glas.


Een zwevende trap is modern en kan afgewerkt worden met verschillende materialen. De treden van deze trappen worden rechtstreeks tegen de muur beves. Ontdek de kosten en nadelen van de zwevende hout!

Lees verder voor meer informatie over zwevende trappen. Deze trap bestaat uit treden welke direct in de muur worden gemonteerd waardoor. Installatie zonder inbouwdelen na het pleisteren!


Een trap hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan een waar kunstwerk worden. Het bewijs hiervoor zijn zwevende trappen. Dit is een trapontwerp dat steeds populairder wordt, met een goede reden.


De zwevende trap is een architecturaal hoogstandje dat perfect matcht met uw interieur. Deze moderne trap zorgt voor een unieke toets in uw woning.

Nieuw zijn de trappen met dunne treden. Ik zie graag industrieel modern, dus de optie zwevende trap is bijna niet weg te denken. Toch ik de huidige plaats van de trap wil behouden, staat hij helaas tegen een . Hoe moet ik een zwevende trap verankeren? Wij zouden graag een trap realiseren met zwevende treden. Wat voor een muur moeten wij hiervoor voorzien?


En wat voor een wapening stoppen we het best in onze . Traptreden in beton of blok betonelementen zijn alleenstaande betonblokken die zowel binnen als buiten gebruikt worden als betonnen traptreden. Bij de zwevende trap zijn geen optreden of een trapboom zichtbaar. Het is een minimalistische en zeer moderne trap. Toch is de uitvoering ervan niet zo simpel.


Ze zijn subtiel en elegant. Een trap tot de essentie herleid. Door zijn lichte constructie laat hij veel licht door in de ruimte.


De Wall bestaat uit massief beuken treden in vijf . Dankzij een speciale plaatsingtechniek is deze trap stevig zonder een groot dragend systeem. Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk.

Een fraaie RVS leuning zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Zwevende trap als absolute blikvanger.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel