Solar rolluiken

De accu wordt opgeladen middels zonne-energie. Stroomverbruik van de motor: 4A. Geen aansluiting op het stroomnet, geen kap- of breekwerken, geen bedrading in de woning.


Geen meerkosten voor stroomaansluiting. Eén van de grootste fabrikanten van rolluiken en zonwering waarbij de nadruk ligt op energiebesparing en milieubewustzijn.

Ventileren is dus nooit een probleem. Op deze manier zijn deze rolluiken volledig zelfvoorzienend in hun energie. PICTORIENTABLE Daar de zonnecel zijn energie haalt uit UV straling laadt deze zelfs op bij indirect zonlicht of bewolking. Eindelijk een rolluik op zonne -energie dat perfect werkt. Zowel als voorzetrolluik als tradi ( inbouw).


Met gewoon daglicht gaat de motor opladen d. Met de afstandsbediening kan je het rolluik apart of samen bedienen.

Ook een klok behoort tot de mogelijkheden. VELUX SOLAR Rolluiken ( SSL ). U kunt op elk gewenst moment bovendien de hele kamer zo goed als . Het systeem werkt volledig onafhankelijk op zonne-energie en ken. Snel geplaatst, want een aansluiting op het stroomnet is overbodig. Geen kap-of breekwerken, geen bedrading doorheen de woning.


Als je dus nadenkt over een rolluik , dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie. Met meer dan 3kleuren in het Harol-gamma is dat geen probleem. En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. Rolluiken die uitsluitend functioneren op zonne-energie zonder dat er rendement verloren gaat, zelfs bij minder weer: die nieuwigheid brengt het Belgische familiebedrijf Harol dit jaar op de markt.


Bubendorff rolluiken zijn op zijn zachts gezegd uiterst intelligent en uniek. De grootste fabrikant ter wereld van afgewerkte rolluiken brengt een rolluik assortiment waarbij de nadruk vooral op energiebesparing en duurzaamheid ligt. Het rolluik kan tot m² oppervlakte beschermen, afhankelijk . Wordt automatisch vergrendelt in onderste positie.


Steeds beveiligd tegen optillen.

Altijd elektrisch met radiogestuurde 12V motor en handzender - meerdere rolluiken gelijktijdig bedienen. Klok mogelijk om de rolluiken automatisch te sturen op een bepaalde tijd. Solar - rolluik op zonne-energie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel