Ondervloer houten ondergrond

Ondervloer voor houten ondergrond. U kunt uw houten of laminaat vloer prima op een houten ondergrond leggen maar zorg dan wel voor de juiste ondervloer. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit softboard bestaande uit stabiele houtvezel. Bekijk deze en de andere oplossingen voor uw houten ondergrond.


Een vochtwerende ondervloer is nodig als je laminaat legt. Zo voorkom je dat vocht van onderaf in de laminaatvloer trekt.

Mogelijke ondervloeren zijn: Aluline, Goldline of speciaal voor Flexxfloors de Flexxfloors . Aangezien de kwaliteit van de ondervloer een grote invloed heeft op de uiteindelijke kwaliteit en het comfort van uw Quick-Step-vloer, raden wij je ten zeerste aan om je Quick-Step-vloer te . De zogenaamde tno gecertificeerde ondervloer. Wij verkopen een tno gecertificeerde foam met folie ondervloer. Deze is 18db geluidsisolerend en vochtwerend. Voor een houten ondergrond hebben we hiervoor de . Heeft u een niet gladde betonnen ondergrond of houten ondergrond van planken of veel naden dan kies u deze ondervloeren. Meestal zijn dit vilt of houtvezelplaten.


Ook wat je niet ziet, kan heel belangrijk zijn.

Daarmee zorgt u ervoor dat uw vloer stabiel ligt, geluid dempt, vocht weert en warmte isoleert of juist doorgeeft. Onderschat dus niet het belang van een ondervloer. En kies de juiste voor uw vloer, ruimte en ondergrond. Vloooer helpt u daar graag bij. De keuze van de ondervloer hangt af van de ondergrond en de conditie van de vloer.


Kies de juiste ondervloer. Een ondervloer bepaalt voor een groot deel het gebruiksgenot en de levensduur van je vloer. Voor elke situatie hebben wij een passende ondervloer. Veel mensen denken dat de ondervloer gerelateerd is aan het soort parket of laminaat dat men koopt, terwijl de ondervloer juist gerelateerd is aan de ondergrond die men heeft liggen in het huis.


Dit kan bijvoorbeeld hout of beton zijn. Hebt u parket of laminaat voor in uw appartement . Waar let je op bij een ondervloer leggen? Wanneer u de SilentWalk op een betonnen vloer of over vloerverwarming legt, zet dan de randen van de ondervloer vast met een vochtbestendige tape. Doe dit echter niet wanneer u de ondervloer op een houten ondergrond legt. Bestel online een ondervloer voor op een houten ondergrond bij de Laminaatpakhuis.


Als de houten vloer als ondervloer volstaat, zorg er dan voor dat het laminaat dwars op de bestaande houten vloer gelegd wordt. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat de naden van het laminaat gelijk vallen met de naden van de houten ondergrond. Anders kan een verende werking ontstaan en kunt u .

Geluidsreductie Laminaat: Nee. Dampdicht: Ja ( ondervloer dient aan elkaar geplakt te worden met alu tape). Disclaimer: Dit artikel is alleen bedoeld voor informatiedoeleinden. Het verlijmd plaatsen van massief parket op cementachtige ondergrond zonder houten tussenvloer wordt afgeraden. Om de vloer te isoleren tegen koude uit de kruipruimte, maar ook om geluid overdracht te verminderen wordt veelal een vochtscherm en foamlaag tussen parket en ondervloer aangebracht.


Een houten planken vloer kan geschikt gemaakt worden als ondergrond voor Flexxfloors. Bij het gebruik van een houten of houtachtige ondergrond moet je wel rekening houden met het ontstaan van kleine naadjes na het leggen. Deze ontstaan door de werking van de ondervloer. Op zoek naar een ondervloer voor uw woonhuis?


Bij een houten planken basisvloer . Bij Vloervoordeel vindt u de beste ondervloeren voor op uw woonhuis! De ondergrond kan je egaliseren met een MDF-systeem of met een vloeibaar egaliseermiddel. MDF-platen zijn geschikt voor toepassing op houten en steenachtige ondervloeren , het zorgt tevens voor warmte- en geluidsisolatie.


Op een steenachtige ondergrond werk je beter eerst met een vloeibaar egaliseermiddel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel