Ten dam vloeren purmerend

Op zoek naar traditionele vloeren , parket vloeren , pvc vloeren , laminaatvloeren of bamboe vloeren ? Ten Dam Vloeren Purmerend. In een overzicht van onze collectie. Een houten vloer in uw huis in Purmerend geeft u jarenlang plezier.


Mijn vader, Henk ten Dam, ging op zijn 24e als parketteur voor zijn vader werken.

Op jarige leeftijd nam hij het bedrijf van zijn. Purmerend , Limmen en Heerhugowaard - ruim jaar ervaring in parket, leverancier van alle kwaliteitsmerken. UW BESTAANDE VLOER ALS NIEUW?


Ontdek de voordelen van het opknappen van uw bestaande . Parket vloer in Purmerend. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, en kunnen wij u steeds . De nieuwe winkel is gevestigd.

Verkoop van Traditionele tapisvloeren, Royal Dutch prime store, Bauwerk Flooring prime store, Quickstep, Balterio. Het betreft bestaande bouw. Klant bij vestiging: Purmerend. Ruimte netjes achtergelaten: ja.


Zowel het leveren, leggen als het onderhoud. Hun bestaande website was toe aan vervanging. Wij mochten het ontwerp en de realisatie verzorgen. Hulp nodig bij het vinden van Ten . Kwadijkerkoogweg Purmerend. Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste.


De vloerengids van Nederland. Call Click to see their. De directie werd gevoerd door de heer R. De vennootschap exploiteerde een onderneming in de verkoop, het leggen en onderhouden van houten en laminaat vloeren.


Van handgemaakte, traditioneel gelegde tapisvloeren tot brede plankenvloeren , van laminaat tot kurk en bamboe, in elke vorm, in elke uitvoering.

Vakkundig gelegd door de ervaren vakman of eventueel door de klant zelf.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel