Stalen dakgoot

Nieuw in ons assortiment zijn dakgoten van staal. Omdat we veel vraag naar stalen dakgoten hadden hebben wij besloten deze ook aan te bieden. Geleverd in héél Nederland door Huisman Gemert. Ook deze dakgoten zijn eenvoudig zelf te plaatsen.


Je krijgt het uitzicht van een zinken dakgoot, met het gebruiksgemak van een PVC-goot. Staal is een duurzame grondstof.

Maar stalen dakgoten worden verzinkt of gegalvaniseerd. Voor een moderne en roestvrije goot zijn RVS dakgoten ideaal. In de eerste jaren glanzen de goten en na een aantal jaar gaan ze op zinken dakgoten lijken. De prijs voor een RVS dakgoot ligt hoger dan bij andere materialen.


Het roestvaste staal zet bijna niet uit, zodat de kans op lekkages heel klein is. Prijsoffertes aanvragen bespaar. Bespaar tijd en geld Gratis en vrijblijvende offertes Juiste specialisten voor opdracht Betrouwbare bedrijven.


Dakgoot aan vervanging toe?

Blokgoot met regenpijp Voordelig en goed voor het milieu. HANDIGE DAKGOTEN voor de DOE-HET-ZELVER én PROFESSIONAL. Stalen regenpijp bestellen. Deze stalen regenpijpen zijn verkrijgbaar in rond Ø80mm en Ø100mm.


Tevens op aanvraag leverbaar in rond Ø70mm, vierkant 80x80mm en 100x100mm. Waarom stalen regenpijpen gebruiken? Daarbij is het een uiterst betrouwbaar systeem. Snelle levering - lage prijzen! Stergoot wordt gemaakt in Zweden.


Halfronde dakgoot (mastgoot). Materiaal: mm dik staal met een 35my HBP-Topcoat coating. De dakgoot is verkrijgbaar in diameters, namelijk 1mm en 1mm.


Voor de lengte van de dakgoot kunt u kiezen uit meter of meter. Nooyen kunststoffen is een bedrijf wat zich inmiddels al bijna jaar bezig houdt met de in- en verkoop van kunststof leidingsystemen, gegalvaniseerde stalen dakgoten en alle denkbare toebehoren. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het een uiterst betrouwbaar systeem is. Naadloze dakgoten worden toegepast in de woning, chalet, stallen en utiliteitsbouw. Door de slimme montage van binnenbeugels krijgt u een sierlijke uitstaling.


Het Rainsystem is een sterk compact systeem dat simpel te monteren is, omdat de goot makkelijk in elkaar klikt.

Zo worden de werkzaamheden bij een goot niet tijdrovend en bent u snel verzekerd van een goede waterafvoer. Deze goot wordt geproduceerd met dubbelzijdig gecoat staal met een duurzame coating, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel