Schuifdeuren glas in lood

Vind schuifdeuren glas in lood op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mammoet Oude Bouwmaterialen heeft een ruim assortiment glas-in- loodschuifdeuren. Al onze glas-in-loodramen worden gerestaureerd afgeleverd.


Op ons bedrijf hebben wij een mooi glasatelier waar alle ramen worden gerestaureerd. Zo bent u er zeker van dat zowel de deuren als het glas-in-lood nog jaren mee gaan.

Hier ziet u enkele voorbeeld van glas-in-lood verwerkt in kamer-en-suite schuifdeuren. Er zijn vele uitvoeringen mogelijk. Geef ons uw maten door en de gewenste stijl, dan maken wij een offerte en passende tekening. Kamer en suite deuren, schuifdeuren. Prijs voor een set van deuren.


Met name voor kleinere ruimtes is een enkele schuifdeur heel geschikt. Met mooie schuifdeuren met glas in lood is het mogelijk om ruimtes sfeervol te scheiden maar niet geheel van elkaar af te sluiten. Alle modellen uit het Bruynzeel programma kunt u gebruiken als schuifdeuren.

Een schuifdeur kan zowel op de wand als . Brede glas in lood schuifdeur. Heeft onderin een bossing paneel. Meer info: Bel gerust met uw vragen! Binnendeur met wafelglas 100.


Glas in lood binnendeur 100. Set glas-in-lood openslaande deuren 100. Set kamer-en-suite schuifdeuren. Verfraai uw woning met prachtige glas in lood deuren.


Bestaande situatie met floatglas in schuifdeuren. Nieuw glas in lood volgens ontwerp door AvD-Glas. Montage van glas in lood in de kamer en suite deuren.


Detail glas in lood , kathedraalglas en floatglas . Twee fraaie schuifdeuren voor een kamer-en suite in Wolvega. De goudgele rand geefteenzonnig effect. In de winkel en webshop van Brocantiek de Linde vind je een uitgebreide en absoluut unieke collectie glas in lood deuren voor zowel binnen als buiten. Onze collectie omvat voordeuren, kamer en suite deuren en kamer en suite schuifdeuren , oude paneeldeuren, klapdeuren en schuifdeuren , maar ook voor kastdeuren en .

Dit zijn nog scharnierdeuren, maar worden door ons omgezet in schuifdeuren. Rondom de deuren komt een houten kader zoals bij de andere ouderwetse schuifdeuren op onze site. In Nederlandse woningen werden schuifdeuren wel voorzien van glas in lood - ruiten.


Bij kasten schuift dikwijls de ene schuifdeur voor de andere, zodat door het schuiven óf het ene, óf het andere kastgedeelte kan worden benaderd. Buitendeuren moeten uiteraard met een slot kunnen worden afgesloten, en dienen het . Bij Glaskoning vindt u wat u zoekt voor groothandelsprijzen. Eenvoudig online bestellen en met gratis bezorging in vrijwel heel Nederland.


Vind of bied uw tweedehands Mazda aan op Speurders.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel