Kralingsche glashandel

Wij hebben een breed assortiment glas voor particulieren. U kunt direct, vrijblijvend een offerte aanvragen. Denk aan glazen wanden, spiegels, dubbelglas met jalouzie en meer.


Er is nauwelijks verloop bij onze medewerkers waarvan de meeste al meer dan . Rotterdam vindt u op Openingstijden.

Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. De meest volledige site met ruim 66. Leveren en plaatsen van alle glassoorten in Groot Rijnmond en uur service.


Winkelruiten, spiegelwanden, glazendeuren, keukenachterwanden, beloopbaar glas, brandwerende beglazing, renovatie van enkelglas naar dubbelglas. Pieter Slot heeft baan vermeld op zijn of haar profiel. Het leveren en plaatsen van glas.


Tevens ook balie verkoop voor particulieren en bedrijven. Kralingsche Glashandel BV.

Centurion Glas en Montage. Glas- en Verfgroothandel J. Terneuzense Glashandel B. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Zoekt u een ervaren glaszetter in Barendrecht? Hillegersbergse Glashandel. Dan zijn onze specialisten u graag van dienst!


Want wat kan je iemand leren die het werk al jaar doet? Na het volgen van de eerste cursussen verdween de scepsis al snel en nam gedrevenheid het over. De medewerkers vonden zonder uitzondering de . Hebt u een inbraak gehad ? Of is uw raam te hard dicht gewaaid?


Bij calamiteiten kunt u ons uur per dag, 3dagen per jaar . Glaszetters en glasmonteurs met het GBO Vakcertificaat glasspecialisten. Inmiddels staat de derde generatie Slot aan het roer van een gezond bedrijf dat met veel . Al meer dan 1jaar een betrouwbare partner voor alle glaswerken.

Enkel en dubbel glas , achterwanden voor keukens en specialist in glazen deuren. I Home Over ons Geschiedenis Service Garantie Projecten Particulier Badkam.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel