Keje speedy pliss prijzen

KeJe Splendid is een stijlvol raamdecoratie in een aluminium frame, in min gemonteer laagste prijs. De Splendid Line van KeJe is een stijlvolle Plissé raamdecoratie product, geïntegreerd in een aluminium frame. Het frame wordt zonder boren of schroeven door middel van dubbelzijdig magneet-.


ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST, INCLUSIEF BTW. Gratis inmeten door een van onze specialisten!

De Splendid pliss is een uniek plisségordijn verwerkt in een aluminium frame, welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit . KeJe heeft zich in jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland.


Voor nagenoeg alle ramen en deuren heeft KeJe een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden. De KeJe SpeedyPliss is een hoogwaardig raamdecoratieproduct voor kunststof – en aluminium kozijnen. De SpeedyPliss is te bedienen van boven naar beneden en van beneden naar boven. De keuze in plisséstoffen varieert van decoratief tot en met geheel .

Focus Kozijntechniek heeft in het brede assortiment onder andere de stijlvolle “ Splendid Pliss ” van het kwaliteitsmerk KeJe opgenomen. Dit raamdecoratieproduct is voorzien van een geïntegreerd aluminium frame. Onze specialisten komen de plissé bij u op locatie plaatsen zonder boren of schroeven , maar door middel . Meer informatie: KeJe Horren B. Naar binnen draaiende (en kiepende) ramen zijn tegenwoordig dé standaard geworden bij nieuwe. Wij hebben sinds weken nieuwe kunststof kozijnen in ons huis en daar zitten de zwarte plissé gordijnen voor. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband.


De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden . Woninginrichting Krechting in Renkum levert Speedy pliss op maat en heeft een ruime keuze in assortiment. SKD heeft diverse raamdecoratie van Keje die speciaal voor kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn ontwikkeld. Deze plissé gordijnen zijn geïntegreerd in een aluminium frame en worden door middel van dubbelzijdig magneet- staalband bevestigd op de glaslatten van uw kozijn.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De SPEEDY PLISS kan worden bediend van boven naar beneden en van beneden naar boven en blijft op elke gewenste stand staan. Vanaf het begin hanteert Keje een uniek con- cept: eenheidsprijzen voor maatwerk-produc- ten!


Niet alleen voor de horren maar ook voor de raamdecoratie.

En altijd met een uitstekende. Speciaal voor kunststof kozijnen. Speciaal voor uw kunststof kozijnen hebben wij Keje raamdecoratie in het assortiment. Splendid Pliss en Latende zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen en worden geplaatst zonder boren of schroeven. Speedy Pliss ook in verduisterende jaloezie leverbaar.


De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct in een aluminium frame, welke door middel van magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kozijn gemonteerd wordt. Door het unieke vergrendelingssysteem en de geïntegreerde trek- balken is de Splendid Pliss makkelijk te .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel