Grijze badkamer

Op zoek naar inspiratie voor grijze badkamers? Een grijze badkamer gaat nooit vervelen. Neutraal maar toch modern. Laat u inspireren bij Paul Roescher. Dit kan ook thuis gedaan worden door te kiezen voor een donker grijze badkamer bijvoorbeeld.


Gebruik meerdere grijstinten met elkaar.

Badkamer Idee 11: Grijstinten. Mix bijvoorbeeld warme en koele tinten van de kleur grijs met elkaar voor een moderne en mannelijke look. Bron: eerstekamerbadkamers . Bij bovenstaande badkamer werd gekozen voor een egale grijze tegel zonder structuur.


De voegen werden in hetzelfde kleur opgevuld zodat het tegelpatroon zo weinig mogelijk in het oog springt. Als accent werd gekozen om het bad te bekleden met grijze mozaïektegels. Witte hanglampen geven de kamer een . Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt en wil je graag grijstinten verwerken in deze ruimte?


Grijs is ideaal om te combineren met diverse materialen en kleuren.

Ga bijvoorbeeld voor een geheel grijze badkamer , ingericht met verschillende grijstinten en diverse materialen. Of combineer de grijze badkamer met andere . Sanitairwinkel is dé specialist in wandtegels met een groot assortiment grijze wandtegels. Scherpe prijzen en een uitstekende service!


Wilt u graag uw douche, badkamer of toilet inrichten in een strak, modern design ? Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing. De tegels badkamer in het assortiment van Tegeldepot zijn eenvoudig met water afneembaar. Vooral in moderne badkamers wordt veel gewerkt met grijze tinten. Een contrast van donkergrijs of antraciet met lichtgrijs of wit geeft een classy look en zorgt ervoor dat de badkamer er altijd strak en netjes uitziet.


Marmer of marmer-achtige stenen zoals kwarts geven net dat extra . Bekijk onze moodboards met badkamer inspiratie, volg ons en maak je eigen moodboard als een perfecte voorbereiding voor jouw nieuwe badkamer ! In een moderne badkamer komen veel strakke lijnen en vormen voor en er wordt veelal gebruik gemaakt van moderne kleuren en materialen. Qua kleuren zien we bijvoorbeeld veel wit en (donker) grijs die in diverse samenstellingen gebruikt kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een . Grijze badkamer : Er werd aandacht besteed aan detaillering.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel