Zarges trappen

Alle ladders en trappen van ZARGES voldoende aan de eisen, gesteld in de norm EN 131. Ladders uit de modelserie SL, die geschikt zijn voor zware lasten, zijn zelfs geschikt voor 2kg. Eenzijdig beklimbare trappen bieden niet enkel een comfortabele en gemakkelijke klim, maar ook een veilige stapositie ophet ladderplatform.


Bij veel modellen zorgt de aflegbak voor kleine onderdelen of gereedschap voor extra comfortkenmerken. ZARGES - trappen zijn – afhankelijk van de eisen – leverbaar met:- gefelste .

In de mediatheek van ZARGES treft u alle relevante informatie aan over producten van ZARGES (bijvoorbeeld ladders, steigers, bakken en kisten) evenals over de diensten van ZARGES (bijvoorbeeld over seminars en het beproeven van ladders). Wilt u documenten downloaden, een casus bestuderen, een video bekijken . Trappen overal inzetbaar waar nodig en altijd gereed voor prettig werken. Eenzijdig oploopbaar laten zich bijna overal probleemloos opstellen. Met het platform en de doorlopende steunbeugels is werken op deze trappen altijd veilig en comfortabel. De tweezijdig oploopbare trappen van Zarges maken u bijzonder flexibel.


Koop of Verkoop zarges op Marktplaats.

Meer dan 5typen ladders, ladderapparaten, rolsteigers, werkplatformen, brugconstructies, trappen en trapplatformen - van lichtmetaal en kunststof voor industrie, handel en dienstverleningsbedrijven. Ontdek het uitgebreide productaanbod van ZARGES en vind het passende klimproduct. Dit betreft een partij nieuwe en nagenoeg nieuwe ( demo) Zarges trappen en ladders in diverse uitvoeringen. Informeer naar de prijs voor de partij, of eventueel voor één of meer items uit de partij.


De klapbare ZARGES trappen kunnen plaatsbesparend worden getransporteerd en opgeborgen. Bij de treden staan veiligheid en comfort bij het beklimmen centraal. Daarbij kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende tredevarianten en - verbindingen, van de geschroefde trede met ingeperst stootrubber tot en met de. Of u nu een bokladder, tredentrapje of klapsteiger zoekt - in de ZARGES -shop is alles veilig en stabiel. ZARGES is marktleider voor klimtechniek in Europa und full-servicepartner voor toegangen tot uw machine-installaties.


ZARGES producten staan voor de hoogste kwaliteit en veiligheid en benadrukken de waarde van uw installaties. Z6Dubbele - Trap R-met gefelste treden, geanodiseerd. Stationaire trap Zarges , helling 45°. Kenmerken Z5Trapladder: Seventec 30 aan beide zijden beklimbaar.


Stabiel en comfortabel: diepe treden voor veilig staan, gladde aangenaam aanvoelende bomen. Gepatenteerde Seventec trede boomverbinding met centraal oplegpunt in de .

Een modulair systeem biedt meer flexibiliteit en is sneller en zuiniger. ZARGES , specialist op het gebied van klimmaterialen en logistieke oplossingen, heeft ruime ervaring met modulaire systemen. De online configurator van ZARGES , waarmee klanten hun wensen op het gebied van constructies kunnen . Inhoud per stuk: Stuks. U kunt hier een account aanvragen.


ZARGES industrietrappen Z300. Trap met veiligheidsplatform, geanodiseerd. Staladder met treden met opstaande rand.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel