Scheurherstel metselwerk

De wapening van roestvast staal (het zogenaamde spiraalanker) kan achteraf in bestaand metselwerk worden aangebracht. De betreffende voegen moeten daarvoor worden ui. Uw scheur repareren met Thor Helical is kwaliteit toevoegen aan het metselwerk , waardoor scheuren nagenoeg onzichtbaar worden hersteld en het metselwerk constructief wordt hersteld om spanningen en krachten op de juiste manier te verdelen.


U kunt nu op een professionele manier scheurvorming repareren. ABC ADAMAS biedt een constructieve oplossing om scheurvorming tegen te gaan en het .

Bestekteksten van Total Wall. Geen sloop- en herstelwerk meer! De bestaande stenen kunnen blijven zitten. Een tweecomponenten ankermortel is zo ontwikkeld dat er een uitstekende hechting ontstaat tussen het spiraalanker en het metselwerk.


Voorwaarde is wel dat de oorzaak van de scheurvorming is weggenomen, met andere . Stabiliseren van scheuren in metselwerk. MX Spiraalankers worden veelvuldig toegepast bij het herstel .

Scheurherstel in metselwerk. Een totaaloverzicht van alle leverbare scheurherstel metselwerksets met een hoge kwaliteit, snelle levering en een scherpe prijs. Het is verstandig scheuren in muren te laten inspecteren, de oorzaak te laten bepalen en scheuren te laten repareren om verdere muurschade te voorkomen. Door tal van factoren is metselwerk. Geschikt voor zowel steensmetselwerk als spouwmuren.


Eenvoudig en snel te verwerken zonder beschadigingen aan gevelstenen. Als er scheuren zijn ontstaan in de gevels kunnen deze met spiraalankers versterkt worden, die in krimpvrije mortel in de lintvoeg gemonteerd worden. De speciaal ontwikkelde vorm van de spiraalankers . Het herstel van een scheur in de gevel wordt middels een ingemortelde wapening . Thor Helical scheurherstel systeem is het betrouwbaarste herstelsysteem voor het herstellen van scheuren in de muur. ABC ADAMAS is naast leverancier van materialen voor scheurherstel van uw muur ook leverancier van.


Het metselwerk in uw gevel heeft onder diversen invloeden te lijden. Hier kunnen dan ook perfect scheuren in uw gevel ontstaan. Voor scheuren in metelselwerk te herstellen gebruiken wij Thor helical systeem.


Door middel latei functie van Thor Hel Helical toe te passen en de scheur te herstellen kan het voegwerk van deze.

Zetting van een gebouw is een veelvoorkomende oorzaak. Na vijf jaar is deze onomkeerbare werking . Veel woningen hebben scheuren in het metselwerk. Deze beweging is onomkeerbaar.


Omdat kunststof en aluminium kozijnen NIET dragend zijn heeft dit aandacht nodig. Ze zorgen voor een soort verlijming binnenin de muren waardoor ze weer één geheel .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel