Rvs gevelbekleding

Inox, rvs of roestvrijstaal kan als gevelbekleding gebruikt worden. Ontdek hier de mogelijkheden en toepassingen van een gevelbekleding in inox. RVS gevelbekleding geeft een bijzonder chique uitstraling wanneer het wordt toegepast op de gevels van kantoren, banken, overheidsgebouwen en winkels en met een tal van oppervlakte behandelingen zoals glasparelen, borstelen en polijsten krijgt elke gevel zo zijn eigen uitstraling. RVS Specials is hét juiste bedrijf voor al uw roestvrijstaal maatwerk.


Met een brede kennis op dit gebied zijn wij in diverse bedrijfstakken actief.

RVS deklijsten, afdekkappen en profielen. Onze moderne zetterij produceert élk soort goot, dakrandafwerking en dak- en gevelbekleding die zelfs de meest creatieve en veeleisende vakman maar kan bedenken. Gevelbekleding kan ook een oplossing zijn bij renovatie indien er sprake is van een slechte gevel.


Bij projecten ziet u diverse . Het Profort assortiment is volledig vervangen door deze nieuwste generatie gevelbekleding. Het assortiment bestaat uit enkelrabat panelen en diverse . Bolkopnagels RVS voor gevelbekleding 2. Doos 5gram - Schroefnagels voor Red Cedar gevel hout montage.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, staat de afkorting RVS voor Roestvast staal en niet voor Roestvrij staal. Staal mag deze naam dragen als het product minimaal 1 chroom en maximaal koolstof bevat. Daarnaast mag RVS ook niet bewerkt worden met stalen voorwerpen, anders zal de . Geweven inox voor gevelbekleding , rolluiken, wandbekleding,. Gevlochten inox als borstweringen, verlaagde plafonds,. Spiraalweefsel voor gordijnen, gevelbekledingen, scheidingswanden,.


RVS letters met led of neon. De uitstraling blijft tijdloos, exclusief. Het product kan blind geschroefd en verlijmd worden. Uiteraard laten wij u de mogelijkheden in werking zien.


RVS bevestigingsmaterialen zijn vereist. Als houtproduct heeft het van nature hoog isolerende eigenschappen. Het gevolg hiervan is dat het hout langdurig nat is en gevoelig is voor aantasting, het hout sterk krimpt en zwelt waardoor er scheuren ontstaan en het hout vervormt waardoor de gevelbekleding zijn eenheid verliest.


Verder blijken de RVS ringnagels mm lang te zijn wat een hechtlengte van slechts mm geeft. Inhoud stuks per verpakking.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel