Witte vloerdelen

Op zoek naar geschilderde houten vloeren voor bijvoorbeeld een brocante uitstraling? U bent aan het juiste adres bij Plankenland! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Vind houten vloer wit op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Silo was één van de eerste winkels in Nederland die deze vloeren aanbood. Intussen hebben wij al heel wat klanten blij gemaakt met onze vloeren. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden bezichtigen én bespreken.


Eén van de producten die wij. Deze witte houten vloer is het ideale decor voor al je brocante-vondsten. De vloer is gemaakt van dakhout en geschilderd in een verf met verharder.


Ons aanbod witte houten vloeren is zeer bree van een verouderde witte impact vloer tot een strakke hoogglans witte houten vloer.

Ontdek en bewaar ideeën over Witte houten vloeren op Pinterest. In de collectie van KARWEI vind je ook een witte houten vloer. Zo hebben we een wit geolied eiken houten lamelparket. Dit lamelparket bevat nog steeds de fijne warme uitstraling van een natuurlijk houten kleur, maar is nét even anders.


Combineer bijvoorbeeld deze vloer met een witte muur voor een rustige uitstraling. Witte vloeren geven je woning een ruime uitstraling. Het creëert licht en ruimtelijkheid en het geeft je huis een landelijke uitstraling die past bij elke stijl. Deze heldere, frisse uitstraling is erg modern en veel interieurontwerpers kiezen daar dan ook voor.


Deze wit geschaafde houten vloer past in ieder interieur. De houten vloeren van Dutzfloors worden custom made gemaakt. Houten vloeren tegen scherpe prijzen.


Kom langs in onze showroom of bestel gemakkelijk online. Schitterende transparant witte houten vloer van Europees eiken: geschuurd en rustiek. Koop deze transparant witte houten vloer nu online voor slechts € 36.


Krijt witte houten vloer : ideaal in combinatie met vloerverwarming en op maat gemaakt. Ontdek onze prachtige witte houten vloeren en kies de witte kleur die het beste bij jouw interieur past!

Uipkes levert prachtige maatwerk houten vloeren in ruim kleuren! Met een beits kun je de vloer elke gewenste kleur geven. Beits altijd afwerken met lak, was of olie. De belangrijkste voor- en nadelen staan hieronder.


Met vochtige doek af te nemen. Geen witte vlekken als er vocht op de vloer komt. Ook bieden wij verschillende voordelige laminaat vloeren van hoogwaardige kwaliteit aan.


Liever een natuurlijke hout kleur laminaat? Wist u dat er ook luxe laminaat Tegels beschikbaar zijn ? Bekijk ons Eiken Hout laminaat. Strongfloor houten vloeren gelooft erin om iedere ruimte zo te verfraaien zoals u vooraf voor ogen heeft.


Oude houten vloeren gemaakt van oude eiken en grenen vloerdelen afkomstig uit oude panden. Bij de Oude Plank vindt je vloeren met een verleden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel