Glas vervangen ipad mini

De iPad mini biedt tal van mogelijkheden, maar kan helaas niet zo goed tegen een stootje. Pad mini scherm vervangen met behulp van onze uitgebreide reparatie handleiding. Pad Mini glas scherm reparatie , vervangen binnen min.


Bezoek de site voor prijzen. Reparatie kosten: € 100.

Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de beste kwaliteit touchscreens. Goedkopere varianten hebben vaak fijne lijntjes in het scherm, geen anti-fingerprint coating en zijn gemaakt van een ander (breekbaarder) materiaal. Apple iPad mini digitizer wit! Indien u een iPad mini met gebroken glas zit, heeft u deze reparatie nodig.


Wij voeren deze iPad mini reparatie uit terwijl u wacht! Klaar terwijl u wacht in minuten! Wij kunnen uw iPad of iPad weer voorzien van een nieuw frontglas.

Wij werken zeer efficiënt en eenvoudig waardoor wij de het glas van uw iPad kunnen vervangen tegen zeer scherpen tarieven. Altijd maanden garantie! Scherhet vervangen van een iPad -scherm is goed zelf te doen. Het scherm van de iPad is los te vervangen van het LCD. Tenzij je natuurlijk een nieuwe display bij ons bestelt.


Digitizer als LCD panelen. Welke van deze twee componenten je nodig hebt is afhankelijk van welk deel van het scherm niet meer naar behoren werkt. Pad scherm reparatie prijslijst. Bij GSM Eindhoven direct klaar.


Geen afspraak nodig, jaar garantie, een genadeloos lage prijs, en gratis parkeren. Met onze kennis bent u er altijd zeker van dat de iPad reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, gebroken glas , kapotte touchscreen, waterschade aan je.


De vakkundige iPad reparateurs van The Fixables in Amsterdam hebben ervaring met het vervangen van het glas van alle oude en nieuwe iPad modellen: iPad iPad iPad iPad mini iPad mini iPad Air Naast het vervangen van het glas kunnen we in onze winkel in Amsterdam ook alle andere denkbare reparaties aan . Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het vervangen van het iPad glas. Zit er een barst in je scherm?

Of geeft jouw tablet slecht beeld? Laat je tablet voordelig door ReplaceDirect repareren. Vertrouw daarom op een partner dat deze kunst onder de knie heeft.


Onze technische dienst zal het defecte iPad onderdeel deskundig vervangen door een nieuw exemplaar.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel