Onderhoud bamboe vloer

Bamboevloeren zijn eenvoudig in onderhoud. Zorg in ieder geval voor een goede schoonloopmat, want zand en vuil onder uw schoenen vormen een schuurmiddel waar geen enkele vloer tegen is opgewassen. Een regelmatig onderhoud is nodig voor een lange levensduur van de bamboevloer. Wie een mooie bamboevloer heeft of wilt aanschaffen, wil natuurlijk dat deze vloer zo lang als mogelijk meegaat.


Een bamboevloer onderhouden gebeurd bij voorkeur zonder het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Het onderhoud en verwijderen van vlekken gebeurd nog het best .

Bij ons vind U alle onderhoudsproducten voor Uw bamboe vloer. Goed onderhoud aan uw vloer voorkomt slijtage en vervuiling. Naast de verkoop van onze bamboe vloeren leveren wij ook een aantal aanvullende services, zoals het plaatsen van uw vloer, onderhoud en onderhoudsmiddelen. Het behoud van uw product valt of staat met het onderhoud. Voor een vloer geldt: voorkom zandinloop met een goede deurmat, voorzie poten van meubelen met vilten doppen en zorg dat uw bureaustoel zachte wielen heeft.


Een bamboe vloer is een mooi, sterk en milieuvriendelijk alternatief voor hardhout. Lees hier meer over de soorten en het onderhoud van bamboe vloeren. Stofzuigen en niet te nat afnemen met een zacht reinigingsmiddel.


Onderhoud van gelakte bamboe vloeren.

Vanaf september weer geopend op zondagen – 17u. Eventueel kan de vloer ook zwevend worden gelegd (max. breedte 5m, max. lengte 12m, voorzien van zwelruimte rondom). Dit vloertype kan niet op vloerverwarming worden geplaatst. Bamboe parket vloer koop je bij Floorhouse.


Na plaatsing: zorg voor juiste reiniging en onderhoud. De oppervlakte vande MOSO Forest bestaat uit de schors van de bamboestam is . Naast het dagelijkse onderhoud aan uw bamboevloer met een vochtige dweil en schoonmaakmiddel dient uw parket van bamboe ook na enige tijd onderhouden worden. Door gebruikssporen en contact van scherpere zaken met uw bamboevloer zullen er krassen ontstaan.


De toe te passen parketveren moeten een hoogte van mm hebben i. Geverniste (ofwel gelakte) vloeren hebben over het algemeen weinig tot geen onderhoud nodig. Er valt namelijk weinig aan te onderhouden. Het beste wat men kan doen is zorgen dat de lak niet beschadigt . Daarbovenop is bamboe slijtvast en duurzaam dus is een bamboevloer geschikt voor intensief gebruik. Wil je een houtlook in de . Deze vloeren vragen dus weinig of geen specifiek onderhoud en kunnen tegen een serieuze stoot. Echt iets voor de liefhebbers van een authentieke bamboevloer.


Ecologie en duurzaamheid: Het productieproces in China wordt vaak met argusogen bekeken wat het ecologisch aspect betreft. Alles over het productieproces, onderhoud en milieubelasting.

Ook hier speelt MOSO dus . Vraag advies aan Houtinterieur Antwerpen, zowel voor een vakkundige plaatsing als voor het onderhouden van uw vloeren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel