Ladenkast oud hout

Vind oude ladenkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Twee prachtige oud houten ladenkasten met oude komgrepen = prachtig als toonbank etc. Een eyecatcher voor ieder.


Mooi oude retro industriële ladekast werkt nog goed graag bieden naar waarde kijk ook eens bij mijn andere advertenties! Op de kast zitten gebruikssporen.

Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? De oude brocante ladenkasten hebben we in verschillende stijlen: van romantisch met houtsnijwerk en andere details tot stoer en industrieel.


We hebben varianten van hout , maar ook stoere ijzeren ladenkasten. Ook toonbanken en keukeneilanden met veel lades hebben we regelmatig. Uit nalatenschap, kast met laden.


H:17m B:1m D:59cm Goede . Oorspronkelijk model bedacht als tv-meubel maar doet het ook erg goed als badkamermeubel.

Strak en functioneel vormgegeven én de sfeermaker van deze mooie strakke badkamer! Het oude hout is prima geschikt voor de badkamer en hoeft . Landelijk, brocant,industrieel, biedermeier of strak hier vind je de ladekast , kledingkast, hangkast, tv-kast, kabinet, buffetkast van grenen, eiken of andere houtsoorten. En anders gaan we hem voor je zoeken.


Farmer ladenkast met lades voorzien van smeedijzeren beslag. Deze deuren worden in China lokaal verzamel. De prachtige industriële ladenkast Woerden is gemaakt van oud teak hout en staal.


Het is sloophout uit tropische landen waar veel oude teakhouten huizen vervangen worden door iets nieuws. Bovendien is het natuurlijk veel duurzamer, want voor deze teakhouten kasten hoeven geen . Columbias – ladekast – MYS. De Wizzard collectie is gemaakt van metaal in combinatie met mangohout in diverse kleuren.


De Stamp meubelen zijn vervaardigd uit hergebruikt oud hout , met als uniek kenmerk de oude kledingstempels die decoratief op de laden aangebracht zijn. Sloophout ladenkastje van vergrijsd hout. Leuk voorbeeld om zelf te maken met planken van de sloop. Bent u op zoek naar een prachtige tweedehands, gebruikte of nieuwe kast?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten , oude kasten en geleefde kasten.

Deze hebben wij in de vorm van opbergkasten , buffetkasten, dressoirs en secretaires. Kom kijken in onze winkel of bestel ze . ROBUUSTE WERKTAFEL BIJZETTAFEL uit kledingzaak. CM LANG - 90CM HOOG - 77CM BREED onder en bovenblad 2euro.


BENKO ANTIEKE EN OUDE BOUWMATERIALEN.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel