Kas 27 prijzen

Kalkammonsalpeter ( KAS ) is afgelopen week flink in prijs verlaagd. In augustus steeg de prijs toen weer boven de € per 1kilo. Het is de verwachting dat de stikstofprijzen in de komende maanden nog wat kunnen gaan zakken in verband met de wereldwijde druk op de prijzen.


De pieken in de vraag naar kunstmest eind maart, begin april en begin mei zijn geweest. Een universele stikstofmeststof met snelle werking op basis ammoniumstikstof en nitrische stikstof. Zorgt voor een boost in de groei van stengel en blad.

KAS bevat stikstof, de helft in ammoniumvorm en de helft in nitraatvorm. De nitraatstikstof is een zeer snel werkende stof, de ammoniumstikstof wordt geleidelijk door . Created with Highstock 5. Bij een tekort zal de plant geelverkleuring vertonen. RE: 1(RE totaal 136) RC: 298.


Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen naar Fa. Op basis van een volle vracht. Het product bevat naast N MgO en calcium.

U herkent de meststof aan de oranje korrel. Het is geschikt voor de bemesting van elk gewas. Voor elke strooier zijn strooitabellen beschikbaar. Diverse marktpartijen hebben hun posities ingenomen en de industrie is vooral bezig geweest met uitlevering van bestaande contracten. De prijzen voor KAS zijn de afgelopen maanden weinig gestegen.


De Benelux en Franse-markt zijn daarmee goed afgedekt. De Duitse markt anticipeert op de nieuwe . De meststof bestaat uit stikstof, half in ammoniumvorm en half in nitraatvorm. KAS is de meest gebuikte meststof in Noordwest Europa. De juiste bemesting voor grasland of hooigras. De ingebruikname van nieuwe meststoffenfabrieken die zorgen voor overcapaciteit is hiervan de hoofdoorzaak, stelt Rabobank analist Harry Smit.


De prijsdaling zal waarschijnlijk doorzetten verwacht Dr. Kalkamonsaltpeter kunstmest voor grasland met stikstof. Dus voor gebruik in landbouw. Naam, N, NH NO Amide, CaO, MgO, SO Overig.


KAS Rendement, , 1. Nutramon N in big bag.

Graszaad BG super kg.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel