Jumbo zonwering

Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Bezoek onze showroom in Barneveld voor informatie en inspiratie. Het gevecht tegen de zon gaat u zeker winnen.


Ontdek onze designproducten: een lust voor het oog. In huis of op het terras.

Bekijk de mogelijkheden en kom naar de showroom. Speciaal voor u hebben wij de allerbeste merken geselecteerd. De top in design en het allerhoogste gebruiksgemak.


De zonwering en rolluiken stonden in de regio binnen no-time bekend als “zo sterk als een olifant”. Na enkele jaren vonden er belangrijke trends en ontwikkelingen plaats op het gebied van buitenleven in de tuin. Buitenleven als onderdeel van het huis werd steeds populairder . Referenties van zonweringen in verschillende vormen en maten.

Waarom de keuze tussen een screen of een uitvalscherm? Met deze systemen wordt de zon goed tegen gehouden en behoud u toch het zicht op, in dit geval, de winkelstraat. Maak afspraakAdvies van onze woonexperts.


De onderzonwering is de perfecte zonwering voor terrasoverkappingen en beschermt tegen licht en verblinding. Maar hoe groot het doek ook is, dankzij het uitgekiende systeem rolt de zonwering moeiteloos in en uit. Solliciteer direct online.


De maximale diepte van meter en het biedt een bescherming tegen zon en regen tot maximaal mperfect voor grote . Rolluiken tot wel 450cm breed x 250cm hoog uit één stuk zijn mogelijk. Als zonweringbedrijven moeten we gerichte keuzes maken en ons durven te beperken. Gaat een zonweringspecialist dan voor het . Jumbo Barneveld in Barneveld . Hoge stabiliteit en flexibele console-indeling dankzij de vierkante draagbuis. Zonwering voor grote oppervlakken tot m2. Hoge en permanente doekspanning dankzij telescooparmtechniek.


Betere breedte-uitval -verhouding.

Pendelscharnier voor de doekas garandeert optimale. De mooiste plaats om van de zon te genieten, is uw eigen terras. Dit rolluik is zeer geschikt voor het afsluiten van winkelpanden of garages.


Stel al uw vragen aan VvE specialisten. Krijg tips voor uw VvE beheer, dak, galerij of vloer. Vind een vakman in de buurt en lees gratis het VvE magazine. En dat is niet toevallig.


Ze leveren uitsluitend hoogwaardige oplossingen. Dat wil zeggen: gemaakt van duurzame materialen en met moderne technologie. Zet nieuwe maatstaven met het JUMBO zonnescherm voor grote oppervlakken.


Zes speciaal ontwikkelde telescooparmen . Daar horen webteksten bij die je meenemen naar de wereld van zon en schaduw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel