Veneta houten jaloezieen

Houten Jaloezieën voor een betaalbare prijs. De collectie bestaat uit een verfijnde smaak en mix van kleuren . U kunt bij ons terecht voor raamdecoratie als jaloezieën op maat ( houten jaloezieën , PVC jaloezieën en aluminium jaloezieën), gordijnen op maat ( plisségordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen) en shutters op maat. Zelf doen of laten doen, het is aan u. Creëer een prachtige sfeer in uw huis.

Veneta, al jaar vertrouwd. Als er een fout is gemaakt wordt deze zonder discussie hersteld. Met meer dan jaar productie en verkoop ervaring zijn wij de nr.


In ons geval hadden wij zelf de verkeerde maten doorgeven, maar dankzij de unieke meetgarantie kregen wij nieuwe houten jaloezieën geleverd. Onze luxe Harmony collectie heeft een speciale privacy sluiting, waardoor deze nog beter sluiten. Hierdoor worden lichtkieren verminderd en kunt u lekker lang uitslapen! Bekijk onze Harmony collectie hier: .

Maak een keuze uit de verschillende trendy kleuren in onze webshop, en wij maken uw raamdecoratie speciaal voor u op maat! Bij ons kunt u ook gratis en . Door een meetfoutje bleek deze niet te passen. We hebben daarom een nieuwe besteld.


Deze lamellen zijn dus geheel nieuw en nog in de. Na goed advies door Thomas bij mij thuis en een korte levertij zijn vandaag door twee vriendelijke monteurs ramen aangekleed met houten jaloezieën , verduisterende rolgordijnen en een. Een tijdje terug schreef ik een blog over onze op maat gemaakte plisségordijnen in de woonkamer.


Want ook de keuken, badkamer en slaapkamer . Onderzoek naar de veiligheid van bedieningskoorden van rolgordijnen en jaloezieën. Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! VENETA masterwood vinyl jaloezie. Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat.


Advies, meet- en montageservice. Weer een blije klant, ditmaal in Nijverdal. Wat zien de witte houten jaloezieën er prachtig uit!

Wat u nodig heeft om te kunnen beginnen: Het is belangrijk dat u de montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Bij eventuele onduidelijkheden kunt u contact opnemen .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel