Dienblad 50x50 hout

Helaas te groot gekocht, helemaal nieuw. Ook mooi op uw buitentafel! Nieuw Ophalen of Verzenden. Dienbladen zijn handig voor in huis.


Je kunt van alles in één keer meenemen en met wat decoratie staan ze mooi in huis.

Bestel nu jouw houten dienblad ! Mepal dienblad rechthoekig - luna rood. Riverdale Vierkante dienbladen. Er zijn ook kleinere varianten verkrijgbaar. Een zilverkleurige uitvoering daarentegen geeft het gene dat je serveert een elegante uitstraling.


De zilverkleurige metalen varianten zie je daarom ook vaak in luxe restaurants. In een klassiek interieur kun je ook kiezen voor een houten versie.

Deze dienbladen passen ook prima in een landelijk interieur. Decoratieve en goedkope dienbladen. Feestje of gewoon gezellig bezoek? Dan is een dienblad altijd handig.


Bij ons vind je decoratieve en meer eenvoudige dienbladen. Zo is er voor iedere stijl wel iets. Kies voor een houten , moderne, of een metalen klassieke uitstraling. Naast het praktische, kun je een dienblad.


Ron vierkant, groot, klein: bij viavtwonen vind je alle denkbare modellen dienbladen. Allemaal gemakkelijk online te bestellen bij een van de webshops. In winkelwagen Boodschappenlijstje.


KLACK dienblad , rubberboomhout. Een dienblad is super handig om in huis te hebben. Ze zijn er in allerlei vormen en maten.


Denk bijvoorbeeld aan een houten variant, een rond dienblad of juist een langwerpig model.

Serveer er de heerlijke hapjes en verfrissende drankjes op, maar ook leuk om te decoreren met uw favoriete accessoires. In de collectie dienbladen van rustic rattan, hout , kunststof of aluminium, passend bij iedere stijl. Wij zijn HET adres voor dienbladen van 40xook voor dienbladen van 50xen dienbladen van 60xen dienbladen van 80xzijn wij dienbladen winkel1.


Rossford Tray Square 50x50.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel