Meerpuntssloten prijzen

Kunststof, hou tof metalen deuren. Een meerpuntslot bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! Sobinco, KFV of GU, wij hebben de meeste merken.


Eens je het juiste meerpuntslot gevonden hebt, kan je nog een keuze maken . Kies hieronder een categorie om het juiste slot makkelijk en snel terug te vinden.

Een punts slot zit op drie punten vast in het deurkozijn met een haakschoot of blokschoot: in het midden (bij de cilinder), bovenaan en onderaan. Door een draai van de sleutel open je de driepuntssluiting in één keer. Zonder zelf een extra handeling te moeten . Onze slotenmakers in Haarlem kunnen meerpuntssloten monteren op locatie.


Wij leveren complete pakketten inclusief montage op locatie. Hiervoor beschikken wij over speciale apparatuur, gereedschap en kennis. De prijzen zijn afhankelijk van het slotsysteem, .

Wij kunnen de meerpuntssloten in vrijwel iedere houten deur plaatsen, maar ook in de meeste kunststofdeuren is montage van een meerpuntsslot geen. Wij plaatsen meerpuntssloten op locatie in heel Nederland. Meerpuntssloten Amersfoort inclusief montage op locatie. Voor het infrezen van meerpuntssloten beschikken wij over speciale freessystemen. Deze kunnen op zowel de deur als het kozijn geplaatst worden, de deur hoeft dus niet.


Wenst u een meerpuntsslot te plaatsen, te vervangen of te herstellen? Zo zijn er sloten met een vergrendeling op twee, drie, vier of vijf verschillende . Met onze vakkennis kunnen we adviseren en helpen wij u snel en zorgvuldig! Het meerpuntslot is voorzien van een boven- en onderslot, waardoor uw deuren nog beter beveiligd zijn tegen inbraak: - met haakschieter en veiligheidspennen - met haakschieter en veiligheidspen - met standaard nachtschieters. De nachtschieters zijn niet uitschuiven . Uiteraard is het mogelijk om een driepuntsslot te laten monteren zonder anti kerntrekbeslag of dat u een meerpuntsslot laat monteren en uw huidige cilinderslot te behouden, bijvoorbeeld als alle sloten in uw woning bediend kunnen worden . Bij het plaatsen van meerpuntssloten in Maastricht kunt u hulp gebruiken. Neem daarvoor contact met ons op.


We helpen u graag met het plaatsen. Puntssloten laten monteren in Helmond? Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Ook in Bestaande deuren kunnen onze slotenmakers in Helmond een. Driepuntssloten of twee haaksloten v. Inbraakpreventie Utrecht: Wilt u uw woning, bijgebouw of bedrijfspand beter beveiligen? Ons slotenmakersbedrijf in Utrecht bied een bereed pakket inbraakpreventie producten, denk hierbij aan alarmsystemen, meerpuntssloten , en gecertificeerde sloten met het SKG keurmerk.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel