Wax vloer

Bestel online uw houten hardwax vloer en geoliede vloer online voordelig bij Cavallo Floors. Veel informatie over onderhoud van hardwax en geoliede vloeren. Er zijn vier hoofdgroepen te onderscheiden in het afwerken van eiken parket en houten vloeren.


Iedere afwerking heeft zijn eigenschappen, wij proberen hieronder duidelijk uit te leggen, wat de voors en tegens zijn van iedere afwerking. Nu raadt de parketlegger aan om de vloer te laten behandelen met wax , ivm met kleine kinderen, geknoei en eventueel rondvliegend speelgoe zou dat het beste zijn.

Maar om ons heen horen wij andere verhalen, o. Het onderhoud van een met Hardwax olie behandelde vloer is eenvoudig. Het is echter in uw belang dat het onderhouds advies nageleefd wordt. Zo bent u er immers zeker van dat u langer van uw mooie vloer kunt genieten. Prachtige Hardwax vloeren bij Parketmeester.


Wij zijn al meer dan jaar de ervaren houten vloeren specialist van Nederland. Uw dromen zijn onze inspiratie.

KARWEI verkoopt interieur wax. We laten je in deze klusvideo zien hoe je deze op je vloer aanbrengt. Hardwaxolie is een afwerkingsmiddel voor houten vloeren.


Het is een mengsel van olie en wax dat rechtstreeks op het onbehandelde hout wordt aangebracht. Het weert vocht en zorgt ervoor dat het hout zijn rustieke uiterlijk behoudt. De wax is speciaal geschikt voor vloeren , vloerdelen en betimmeringen. De inhoudsmaat is 7ml. Lak beschermt door een ondoordringbare laag die op het hout ligt, impregnerende finishes zoals olie, wax en hardwax beschermen de vloer van binnenuit en dat door enerzijds het verzadigen van de poriën en een zekere uitharding bovenaan.


Daar waar het uitzicht tussen lak en olie tot voor enkele jaren danig kon . Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Onderhoudsadvies: HARDWAX- VLOEREN. Hardwaxvloeren zijn voorzien van “ hardwax-olie”, een slijtvast laagje op de vloer. Om deze mooi te houden vereist dit echter wel onderhoud.


Om hardwaxvloeren te onderhouden en optimaal te beschermen beveelt. PARKET TREE een eigen serie onderhoudsproducten aan. In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil.

Hardwax-olie is een combinatie van natuurlijke oliën en wassen. Dit is een olie en wax in één. De olie impregneert het hout en de wax blijft er als beschermlaag opliggen. Deze hard wax olie is ook verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren (docorwas).


Na het leggen van de vloer dient de olie twee keer aangebracht te worden. Vloer behandelen met wax. Behandelen met wax door Parket Schuren Amsterdam.


De eerste laag gaat in de nerven en porien zitten van het hout en beschermt het hout. De bovenste laag zorgt voor een extra . Olie vloeren zijn voorzien van een olie die opgenomen wordt door het hout. Door deze verzadiging wordt het hout van binnenuit beschermd tegen vocht en vuil. Om de vloer mooi te houden vereist deze echter wel onderhoud.


Wij kunnen periodiek onderhoud verrichten afgestemd op gebruiks intensiteitvan de vloer. Nadat ook de rest van de vloer met een voedend middel is behandeld , wordt de gehele vloer gepolijst met een speciale machine. Mijn grenen(?) vloer moet geschuurd en behandeld worden, maar ik kom er echt niet uit. De ene site zegt dat beits alleen een kleurtje geeft maar geen bescherming, de ander zegt dat beits en lak .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel