Grafsteen opknappen

Een grafsteen opknappen , restaureren of schoonmaken? Wij laten een oude grafsteen er als nieuw uitzien. Dit kunnen wij voor u verzorgen. De oude grafsteen dient dan van de begraafplaats worden gehaald en mee genomen te worden naar onze steenhouwerij.


Meer informatie over grafsteen opknappen.

Grafsteen schoonmaken bedrijf Als u de oude grafsteen schoonmaken zelf niet lukt, dan kunt u dit ook uit laten besteden . Wanneer een grafsteen enige tijd staat is het soms wenselijk deze wat te laten opknappen. Dit om de steen zo mooi mogelijk te hebben staan voor uw dierbare. Bestaand grafmonument laten opknappen ? Wilt u een bestaand grafmonument of grafsteen op laten knappen of restaureren, neem dan contact met ons op.


Wij zullen dan vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Ook is het mogelijk dat wij jaarlijks uw grafmonument onderhouden. Door middel van het afsluiten van een.

Dit is een bijzonder onderdeel van het vak, hiervoor is de juiste kennis en materiaal voor benodigd. Onze stelploeg komt bijna dagelijks op de begraafplaats om werkzaamheden aan grafmonumenten uit te voeren. Het beletteren van een grafsteen is een vak apart.


Of dat nu in natuursteen, glas, RVS of hout is: een foutmarge. Decoraties aanbrengen in het gebruikte materiaal . Wij herstellen uw gedenkmonument, informeer. Van Ganzewinkel natuursteen is al meer dan. JPG renovatie voor foto 2. Grafmonumenten verwijderen. Tientallen jaren geleden werden grafmonumenten vaak gemaakt van Hardsteen.


Prachtig materiaal waarin fossielen nog mooi te zien zijn, maar helaas ook een materiaalsoort wat uiteindelijk buiten gaat verweren als er geen onderhoud aan gepleegd wordt. Ook werden grafstenen vaak gemaakt van . Ik ken bedrijven die staande stenen professioneel op een hele nette manier opknappen voor bedragen tussen de 20- en 40-. Dat is heel andere koek dan 2. Als de steenhouwer geen uitleg wil of kan geven, zou ik ook eens contact opnemen met de begrafenisonderneming, die dit bedrijf heeft . Nu wil ik het zelf opknappen , te meer omdat mijn vader erin ligt begraven.

Hij verdient op zijn minst . Oude grafstenen en grafmonumenten zijn vaak gemaakt van marmer of kalksteensoorten,. Als deze grafmonumenten lange tijd buiten liggen gaan deze verweren, de grafsteen wordt ruwer en grijzer. Opknappen , renovatie van natuursteen grafmonumenten en grafstenen. Het graveren van een grafmonument is een.


Maar natuurlijk zijn wij niet alleen gespecialiseerd in nieuwe grafstenen , ook het restaureren, opknappen , schoonmaken en onderhoud van grafmonumenten behoort tot ons vakgebied. Verder doen wij ook het plaatsen van de vervolginscriptie op allerlei letterplaten en zerken. Voor het plaatsen, ophogen en restaureren . Uw dierbare bijzetten in een bestaand grafmonument of een gedenkplaat laten opknappen ? Steenhouwerij Breti in Brabant verzorgt dit voor u. Ik heb het verzoek ontvangen va gegraveerde letters van een 3-tal marmeren grafstenen opnieuw te schilderen.


Alle Savantis praktijkboeken e. Een PAAR WEKEN geleden zag ik een liggende wit marmeren grafsteen , waarvan de letters met zwarte . Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Wij wensen u kracht in deze moeilijke dagen. Wanneer u te zijner tijd overweegt een grafmonument op het graf van uw dierbare te plaatsen helpen wij u graag met het adviseren hieromtrent. Op alle begraafplaatsen in Katwijk plaatsen wij grafmonumenten, grafstenen , .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel