Alarmkabel 6x0 22

Door de halogeenvrije buitenmantel toepasbaar daar waar hoge eisen worden gesteld aan de veiligheid van mense. Nominale geleiderdoorsnede (mm2):, 0. Samenstelling geleider: Klasse = soepel. Afscherming groepen: Geen.


Chemische bescherming: Nee. Alarmkabel afgeschermd soepel 6aderig x haspel 1m.

Deze flexibele buis is zeer geschikt om installaties gereed te maken zonder kabels te trekken. Doordat de buis al voorzien is van de alarmkabel hoeft u geen draad of kabel . Te gebruiken voor laagfrequente transmissie vansignalen of gegevens in veiligheidssystemen, anti-diefstal, alarm- en branddetectiesystemen. Soepele meerdradige kern in blank koper . Flexibele buis met alarmkabel 6x,22mm- rol 100m.


Meer details bekijken Diverse KA 2X0. De elektro technische groothandel! Geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Technische eigenschappen .

Rexflex RXA Weg wegens overschot, nieuw nog in originele verpakking. Laatste week beschikbaar! Ik dacht dat als de afstanden niet te groot waren er voor alles 6x, mmmocht gebruikt worden, dus voor sirene, consoles, brandalarm en detectoren. Ik heb het ergens ook al anders gelezen, dat er 2x0. Weet iemand wat het nu juist moet . V Electrical resistance at 20°C : s = 0. Insulation resistance : 2MÙ.


Hoogflexibel blank koperlitzes, aderisolatie halogeenvrij compound. Afgeschermd met alu-folie met onderliggende aarddraad van vertind koper. Soepel afgeschermde alarmkabel met aders van 0. Deze kabel is voorzien van een aluminium afscherming voor het beschermen van de kabel tegen externe storingsinvloeden. De kabel is voorzien van een witte PVC mantel en wordt geleverd op een haspel van 500M. M de 6-aderige en soepel afgeschermde alarmkabel met aders die 22mm dik zijn.


Bekijk meer informatie over dit product op onze website. RI1bestelt u online bij ELT Veghel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel